• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lady Gaga: Bu fotoğrafı çekmeden önce seviştik

Bu gaga nın yüzünü biraz net görmek istiyorsanız, başınızı bilgisayar ekranının sağ köşesine eğip, gözünüzü kısarak bakın yüzüne, biraz daha net gözüküyor o zaman :mad:
Gerçi görüpte ne edicez, ama boşa gitmesin onca söylediklerimiz :KK53:

Nefise Karatay& Mehmet Ali pozundan daha iyi. :D
Ben seviyorum gaga'yı. Değişik olmak iyidir.

n e yapip paylasacakalrini sasirdi millet ya bu ne rezillik utanc verici durum cinsellik ne kadar normal bisey olmus ortaya atiyorlar özellerini ki bu bosuna elbise alip giyiniyor inac yokki :( üzuluyorum boyle durumlara :KK57:

Lady Gaga: Bu fotoğrafı çekmeden önce seviştik
fft107_mf6872681.Jpeg

http://www.radikal.com.tr/hayat/lady-gaga-bu-fotografi-cekmeden-once-sevistik-1497581/

RADİKAL - V Magazine’in 99. özel sayısı için editörlük yapan Lady Gaga, dergiye 16 farklı kapak tasarladı. Gaga, kapaklardan birisine nişanlısı Taylor Kinney ile seviştikten sonra çektiği fotoğrafı koydu. Gzone’un haberine göre Nişanlısı Taylor Kinney ile çırılçıplak çektikleri bir selfie ile hazırlanan, derginin 16. kapağı için ”Bu fotoğrafı çekmeden önce Taylor ile seviştik” açıklamasını yapan Gaga, editörlüğü ile tüm moda dünyası tarafından takdir edildi.

201601091218_LADYIC.jpg
İğrenç ötesisiniz reziller

Siteye degil de insanliga yakismayan konular bunlar. Haber yapildigi surece paylasilir ama haber yapilmasi ne derece dogru orasi tartisilir. :KK12:

Back