• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

L'action eyelash treatment- kirpik uzatıyor

pelinnacar

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
679
102
323
L'action eyelash treatment markalı bir ürün aldım. Bu ürünü aranızda kullanan oldu mu? 1 haftadır kullanmaya başladım, kirpikleri uzatıyor, kıvırıyor ve bakım yapıyormuş. E vitamini ve B5 vitamini içeriyormuş.

Benim alt kirpiklerim yok denecek kadar azdır, yaz günlerinde sadece parlak ve canlı durması için almıştım. İnşallah iyi sonuç alırım, sonuçlarınız sizlerle paylaşacağım. Başka kullanan oldu mu? yorumlarınızı bekliyorum. :nazar:

Selam 33Hulya, bende kullanmak istiyorum ama karar veremedim Eosse düşünmüştüm çok pahalı geldi, senin kullandığın ürünün fiyatını öğrenebilir miyim?

Selam 33Hulya, bende kullanmak istiyorum ama karar veremedim Eosse düşünmüştüm çok pahalı geldi, senin kullandığın ürünün fiyatını öğrenebilir miyim?

Ben, 18 TL ye aldım. bugün fark ettim ufak ufak kirpiklerim çıkıyor çok sevindim. sabah akşam sürüyorum, biraz tuhaf kokusu var ama sorun değil. Birde sürdükten sonra kirpikler ıslak gibi duruyor, hoş bir görüntü. Alt kirpiklerimie ve üst kirpiklerime sürüyorum.:nazar:

Son düzenleme:
Üst kirpiklerimin boylarında uzama ve sıklaşma görüyorum, herkese tavsiye ederim. İlk aldığımda pahalı diye düşünmüştüm, ama bu etkileri görünce sevindim. Bu ürünü alırken satıcı 7 farklı yağ kaarışımından oluştuğunu söylemişti, birazda bitkisel diye güvendim.:nazar:

Son düzenleme:
1 haftadan fazladır kullanıyorum, yeni kirpik çıkıyor mu çok fark etmedim ama kirpiklerimdeki dökülme durdu, her gün 2-3 tane elime, makyaj pamuğuna geliyordu.
Bir de kullanacağım maskaradan önce bunu kullanınca akşam üstüne sürdüğüm siyahı çıkarmak çok kolay oluyor.
İndirimli zamanında 18 tl'ye Gratis'ten aldım. Tavsiye ederim.

Back