• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laction dudak dolgunlaştırıcı

dilek9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014
80
3
48
Adana
laction marka dudak dolgunlaştırıcıyı uzun süre kullanan veya bilgi sahibi olan varmı dudağı dolgunlaştırıyor mu ben yeni aldım gelişmeleri yazarım
teşekkürler

Güzel nenlendiriyor ama hiç bir özelliği yok. Sırf nem özelliğini sevdiğim için 4-5 tüp kullandım.

ben lip fusion kullanmıştım kalıcı değil geçici bir çözüm tabii ama sürdüğünüz anda aşırı yanma etkisiyle birlikte dudaklarınız botoks etkili oluyor:)))

Genelde mentollü olanlar şişiriyor dudağı ama ben dudaklarımı yemeden duramıyorum maalesef:( yememe çözüm olacak bir ürün varmı acaba??

Kalıcı olarak tabi ki bir özelliği yok, normal parlatıcılardan hallice diyelim :) ben de sadece nemlendirme amaçlı kullanıyorum.

Bende diorun bir ürününü kullanıyorum,hafif mentollü olduğu için şişiriyor dudakları

laction dolgunlaştırıcıyı ben de kullandım zamanında, hatta belki tam etkisini göremem diye birkaç tane bitirdim ama maalesef.. kalıcı bir etkisi yok, ha sürünce şişiriyor mu, evet, ama acı yemiş de dudaklarınız şişmiş gibi.. seveni de var, zevk meselesi yani..

Bloglardan okuduğum kadarıyla beğenilmemiş ama sen kullandın mı canım

Arkadaşlar gelisme olursa yazacağım söylemiştim bir aydan fazla kullandım ben ancak hiçbir etkisini göremedim ve bıraktım haberiniz olsun

ben de dudağımı nemlendirmesini çok beğendim, düzenli olmasa da kullanmaya devam ediyorum sanki çok çok az etkisini görmeye başladım gibi :)

Back