• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lacivert oje tavsiyeleriniz

su_ufak_tefek_kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
33
2
36
Kayseri
Arkadaslar severek kullandiginiz lacivert ojelerin numaralarini soyleyebilir misiniz? Ben gecen gun bir yerde alix avien alacaktim ama laciverti yoktu. Burada en cok alix a. ile pastel tavsiye ettiler bu markalarin lacivertinin(koyu mavi de olabilir) renkleri nelerdir?:10:

flormar plus quartz 099 da çok güzel
Bu da ojenin ta kendisi :1:
$DSC05039[2].jpg

En sevdiğim lacivert Rapsodi'nin laciverti fakat numarası yazmıo etiketini çıkarmışım :/
Resmi bu
$20092011963.jpg

Bu da tırnağımdaki oje
$20092011964.jpg
Flaşla lacivert gibi görünüo ama simli saks mavi bi oje,çok severim bunu
Flormar 431

Arkadaslar severek kullandiginiz lacivert ojelerin numaralarini soyleyebilir misiniz? Ben gecen gun bir yerde alix avien alacaktim ama laciverti yoktu. Burada en cok alix a. ile pastel tavsiye ettiler bu markalarin lacivertinin(koyu mavi de olabilir) renkleri nelerdir?:KK55:
Flormarın mat serisindeki mat lacivert çok iyi.

flormarın mat serisindeki renkler gerçekten çok iyi. laciverti denemedim ama bence o da iyidir. genellikle bordosunu kullanıyorum.
Bende siyahını kullanıyorum genelde ama lacivertide var kışın güzel oluyor oda. Hatta lacivert rengi siyahından daha güzel matlaşıyor.

alix avien lacivert rengi numarası 163.
Flormarın mat serisinden lacivert rengi de çok hoşuma gidiyor.

Back