laborant ve veteriner sağlık

Arkadaşlar şuan piyasa öyle bi durumdaki,hangi bölümü bitirirseniz bitirin iş yok. Ben veteriner hekimim ve işssizim şuan,kpss ye hazırlanıyorum. ama çok güzel bir bölüm seçmişsiniz,okurken keyif alacağınızı ve ve işinize yarayan bilgiler edinceğinizi düşünüyorum. derslerle ilgili anlamadığınız merak ettiğiniz yerler olursa bana msj atabilirsin. yardımcı olurum. yeni kazanan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun.

bende yeni kayıt yaptırdım inş. zor değildir matematik olmadığı için seçtim yoksa
sağlık kurumları işlt. istiyordum
geçmiş sınav sorularını rica ediyorum arkadaşlar
gatto takıldığımda msj atarım sana tşkler

arkadaşlar ilksınıftayım ben yılda 3 kez sınav varmış peki elimdeki kitapların hangi ünitelerine hangi sınavda çalışacağım yada 3 kez sınava girmeyip hepsni bir kerede verebiliyormuyuz? aslında kafama takılan çok soru var fakat en önemlisi bunlar benim için cevaplarınızı bekliyorum

Lisans tamamlama derken soyle bırsey 2 yıl bıtırdıkten sonra dgsyı kazanırsan unıversıtenın 3. sınıfından baslıyorsun dıye bılıyorum ben.

ders çalışmaları nasıl gidiyor? ben çalışıyorum ama hayvan fizyolojisini bir türlü anlamıyorum arkadaşlar bana bir püf noktası verin lütfen diğer dersler tamam ama hayvan fizyolojisi ne yaparsam yapayım olmuyor anlamıyorumeyvahedigeldismile sizler neler yapıyorsunuz?
hepinize başarılaropuyorumnanaktan

arkadaşlar ben biyoloji okuyorum. halen dogru dürüst yeterli bilgi bulamadım. acıkogrretimden 2. bir diploma için sansımı denicem ama,

sağlık kurumları işletmeciliği
laborantlık ve veterinerlik mi
yoksa direk işletme mi okumalıyım ???

sizce hangisi daha avntaj sağlar bana<*

Ben de aynı şekilde kararsız kaldım. Sağlıkçı olmak istiyorum.

Laborant ve Veterinerlik mi?
Sağlık Kurumları İşletmeciliği mi?
yoksa
Eczane Hizmetleri mi?
yazmalıyım karar veremedim.
bilmiyorumkismile

Arkadaşlar merhabalar ben tüm yorumları okudum ama kafam haala karışık laborant ve veteriner teknikerligi bölümü için. Sosyoloji bölümünü açıktan okuyordum ama istemedgim için daha fazla devam ettiremedim. Ygs ye girip bölüm değişligi yapmak istedim. Şimdi karsımda çok güzel bir bölüm var ama kafam çok karıdık tercihler için son iki gün bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Arkadaşlar merhabalar ben tüm yorumları okudum ama kafam haala karışık laborant ve veteriner teknikerligi bölümü için. Sosyoloji bölümünü açıktan okuyordum ama istemedgim için daha fazla devam ettiremedim. Ygs ye girip bölüm değişligi yapmak istedim. Şimdi karsımda çok güzel bir bölüm var ama kafam çok karıdık tercihler için son iki gün bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Arkadaşlar merhabalar ben tüm yorumları okudum ama kafam haala karışık laborant ve veteriner teknikerligi bölümü için. Sosyoloji bölümünü açıktan okuyordum ama istemedgim için daha fazla devam ettiremedim. Ygs ye girip bölüm değişligi yapmak istedim. Şimdi karsımda çok güzel bir bölüm var ama kafam çok karışık tercihler için son iki gün bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Arkadaşlar merhabalar ben tüm yorumları okudum ama kafam haala karışık laborant ve veteriner teknikerligi bölümü için. Sosyoloji bölümünü açıktan okuyordum ama istemedgim için daha fazla devam ettiremedim. Ygs ye girip bölüm değişligi yapmak istedim. Şimdi karsımda çok güzel bir bölüm var ama kafam çok karışık tercihler için son iki gün bana yardımcı olabilirmisiniz ?

merhaba kızlar bende yazma konusunda kararsız kaldım dersler zor gibi geldi..eskisi giib kolay değilmiş aöf ders geçmeleri .. bu konuda fikri olanlardan yorumlarınızı bekliyorum

merhaba kızlar bende yazma konusunda kararsız kaldım dersler zor gibi geldi..eskisi giib kolay değilmiş aöf ders geçmeleri .. bu konuda fikri olanlardan yorumlarınızı bekliyorum
Bölüm hakkında bilgim yok ama gecme eskisi gibi degil bütün bölümer için geçerli eskisi gibi çıkmış sorular yok,ygs gibi 4 yanlışın 1 doğruyu götürme sistemi geldi,bu sene bazı bölümlerde sınavlarda boşluk doldurmaca yanlış doğru gibi değişiklikler geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…