Gebeliğe Hazırlık Laboquik ovilasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nadiye eldem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
14
2
1
28
Kizlar testi yapiyorum hafif silik cizgi var o ne demek anlayan bi bakabilirmi lfn yeni aldim hic bi bilgim yok bide kullanip hamile kalanlar nelere dikkat etti neler yediniz lfn cevap verin

Eklentiler

• IMG_20210524_122922.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 42
Hafif silik cizgi daha yumurtlamadıgını gösteriyor. Hergün yap takip et. C ve t cizgisi aynı koyulukta hatta t bi tık daha koyu oldugunda ertesi gün silikleşmeye baslıyorsa yumurtan catlamıs demektir. Yanı ikisinide kopkoyu gördügünde o günleri full degerlendirmen gerekiyo canım

Ya cok tesekkür ederim cevapladigin icin her gün ayni saatte yapiyorum hep öglen 12 gibi düzenli bi sekilde Cok istiyorum bebis esim lösemi hastasi ona kücücük bi umut olsun süpriz olsun diye bana dua edermisiniz lfn

testime bakabilirmisin bu yumurtlamami simdi hangı günleri degerlendirmem lazim yardimci olurmusunuz lfn tesekkùr ederim

Eklentiler

• 16220207592612731073893587202079.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 26
testime bakabilirmisin bu yumurtlamami simdi hangı günleri degerlendirmem lazim yardimci olurmusunuz lfn tesekkùr ederim
Merhaba evet yumurtlamıssın üc gün üst üste değerlendirin. Ovulasyon testine de devam edin siliklesmeye baslıyosa bilin ki yumurtanız catlamıs demektir. Yumurta çatlayana kadar sık sık iliskiye girin
Ayrıca tavsiyem iliskiden sonra direk sperm icinizdeyken uyuyun duş almayın . 30 dk geçmeden idrarınızı yapmayın

Ya cok tesekkür ederim cevapladigin icin her gün ayni saatte yapiyorum hep öglen 12 gibi düzenli bi sekilde Cok istiyorum bebis esim lösemi hastasi ona kücücük bi umut olsun süpriz olsun diye bana dua edermisiniz lfn
Tabi ki dua ederim Allah eşinize sağlık versinde iyileşsin inşallah

Evet bende onu okumustum hemen dus almiyordum idrarimi hemen yapmıyordum insallah burdan gebelik haberinide veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…