Laboquick ultra erken gebelik testi

Tnmkrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
27
13
38
35
Merhabalar bu testten aldım üzerinde ilişkiden 5 gün sonra %99 doru sonuç diyo ama yapmadım daha bu kadar erken çıkarmı acaba şimdiden teşekkürler:KK9:

Iliskiden 5 gun sonra kanda cikmayan testte nasil ciksinki cnm anck en erkn iliskiden 10 gun sonra oda erken gebelik testi oldugu icin bi ihtiml cikabilir cnm

Bilmiyorum banada saçma geldi ama yapan varmı sonuç doğru ciktimi merak ettim cokta hevesli değilim aslında gebelik için 2 çocuğum war eşim çok istiyor ama hayırlısı o almış testide meraklı

Masallah iki cocugunuz mu var Allsh bagislasin gonlunuze gore olsun insallah sonuncu daha tatli olur derler hayrlisi olsun ama once kana sonra idrara o dolleniyor da rahme yerlesiyorda kana karisiyor sonra idrara gecyr o yuzdn dedm hayrlisi olsn iyi aksamlar

Masallah iki cocugunuz mu var Allsh bagislasin gonlunuze gore olsun insallah sonuncu daha tatli olur derler hayrlisi olsun ama once kana sonra idrara o dolleniyor da rahme yerlesiyorda kana karisiyor sonra idrara gecyr o yuzdn dedm hayrlisi olsn iyi aksamlar
Cnm çok teşekkür ederim darısı isteyen bekleyen herkese olsun bi oğlum bi kızım var. Bizim içinde hayırlısı olsun

Bu markanin ultrasizi bende erken silik olarak sonclanmsti. Baska testleri ilerleyen gunlerde yapmama ragmen bembeyazdi. Bu testi gun gun tekrarladkca kizardi . ben memnndum. Yillarca kizarmadi ama sonnda yuzume yuzume kizardi cok sukur. Fakat bu 10 gun isi biraz fazla iddali olms

Maşallah cnm h
Bu markanin ultrasizi bende erken silik olarak sonclanmsti. Baska testleri ilerleyen gunlerde yapmama ragmen bembeyazdi. Bu testi gun gun tekrarladkca kizardi . ben memnndum. Yillarca kizarmadi ama sonnda yuzume yuzume kizardi cok sukur. Fakat bu 10 gun isi biraz fazla iddali olms
hayirlisiyla al kucağına inşallah . Benim regl araligim 27 günde bir şuan tam 10 gün var yani yapsamda doğru çıkmaz gibime geliyor eşim almış ısrar etti yap diye biraz daha beklemeliyim bence. Teşekkürler

Maşallah cnm h

hayirlisiyla al kucağına inşallah . Benim regl araligim 27 günde bir şuan tam 10 gün var yani yapsamda doğru çıkmaz gibime geliyor eşim almış ısrar etti yap diye biraz daha beklemeliyim bence. Teşekkürler
Allah razi olsun. Asilamanin 10. Gunu cikti benim canim. Agrilarm oldgu icin yaptim. Yoksa yapmazdim. Bence biraz daha gecsin oyle yap en guzeli.

Allah razi olsun. Asilamanin 10. Gunu cikti benim canim. Agrilarm oldgu icin yaptim. Yoksa yapmazdim. Bence biraz daha gecsin oyle yap en guzeli.
Oğlum 3 yaşında bu ay ilk korumasız ilişki yasandi hemen kalmam diyorum ama bakalim sonucu yazarım tekrar yapınca teşekkürler

Korunmadiginiz ilk ay hamile kalmissiniz sanirim ne guzel Allah kucaginizada almak nasip etsin nezaman yaptiniz testi merak ettim bnmde elimde ayni marka ultra erken gebelik testi var reglime 7 gun var yapsam cikarmi acaba

Ben de bu markanın ovulasyon testlerini ve ultra erken gebelik testini kullandım. Ovulasyon için net birşey diyemem ama erken gebelik testi negatif çıktı. Takribi olarak ilişki sonrası 6-7 gün sonrasıydı. Teste göre 5 gün sonra doğru sonucu veriyor diyordu ama ben de yanlış sonuç verdi. Hamileyim çok şükür. Benim gibi umutsuzluğa düşmeyin arkadaşlar erken gebelik testi negatif çıkarsa... :)

Ben de bu markanın ovulasyon testlerini ve ultra erken gebelik testini kullandım. Ovulasyon için net birşey diyemem ama erken gebelik testi negatif çıktı. Takribi olarak ilişki sonrası 6-7 gün sonrasıydı. Teste göre 5 gün sonra doğru sonucu veriyor diyordu ama ben de yanlış sonuç verdi. Hamileyim çok şükür. Benim gibi umutsuzluğa düşmeyin arkadaşlar erken gebelik testi negatif çıkarsa... :) Her zaman bir umut var Allah dan umudunuzu kesmeyin sakın.

Ben ilişkiden sonra 5. Gün Ultra hassas erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı. 10. Gün silik çıktı. Bi kaç saat sonra Kan testi yaptığımda beta hcg 22 çıktı.
Ovulasyon testinden de çok memnun kaldım kullandığım ilk ay oldu elhamdülillah.

Merhabalar bu testten aldım üzerinde ilişkiden 5 gün sonra %99 doru sonuç diyo ama yapmadım daha bu kadar erken çıkarmı acaba şimdiden teşekkürler:KK9:
Ben aynı testi kullandım ama adete 5 gün kala yaptım ve öğrendim. Açıkçası ilişkiden 5 gün sonra öğrenilmesi imkansıza yakın yumurtanın erken ilerleyip tutunması lazım ya da yumurtaniz normalden daha uzun süre canlı kalabilmeli çünkü yumurta catladiktan sonra 24 saat canlılığını koruyor diyelim ki o günü takip ettiniz ve yumurtaniz dollendi yolucluk başlıyor rahme doğru ilerliyor ortalama 7-10 gün arasında rahme ulaşıp tutunuyor. Hcg hormonu sadece tutunmaya başladıktan sonra artmaya başlıyor. O yüzden ilişkiden 5 gün sonra çok erken. Beklemek çok zor ama naçizane tavsiyem beklemeniz çünkü anne olmak bunu gerektirir. Rabbim saglikla sıhhatle meleğinizi nasip etsin inşallah

Back
X