Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi kan tahlili yaptırdım 2 haftalıkmışinşallah bi aksilik olmaz korkuyorum biraz.. Napcağımı bilmiyorum..
![]()
Hayırlı olsun Adete 2 gün kala yapmışsınız, hamile kaldığınız zamanı bildiğiniz için mi erken yaptınız tahlili?Tecrübeliler bana bi fikir verin adetime 2 gün kala erken gebelik testi sonucumu yorumlar mısınız? Haftasonu diye kan da veremedim. Laboquik özellikle aldatıcı sonuçlar verebiliyormuş? Sevinemiyorum bile..
Erken gebelik testi almıştım ilk kez bat tan 5 gün önce tespit edebilir yazıyodu.. Ayrıca ovülasyon testide kullandım.. Tam günümde çift çizgi çıkmıştı. Gebelik testi ise bat a 2-1-0 günlerde yaptım.Hayırlı olsun Adete 2 gün kala yapmışsınız, hamile kaldığınız zamanı bildiğiniz için mi erken yaptınız tahlili?
Hakkında hayırlısı olsun... Ben de herşeyi bırakıp Rabbime dua ettim.. Sonuçta bir can. Ve kaderinin yazılacağı bir zaman var.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Amin..Ben de bu ay ovulasyon takibi yaptırdım, bir hafta oluyor ilişki olalı. Test için adet tarihimi bekleyeceğim herhalde. Tabii gününde olmazsam inşallah :)
Kızlar ben şoktayım bi bakın. pcodan aylardır adet olamıyordum. Tarlusal kullandım. 1 mart son adet tarihim. Bunların yanılma payı var mı? Silik çizgi çıktı ama hiç bir hamilelik belirtim yok.
testin pozitif.. bence kan testiyle de netleştir hamilesiiinn:)
Resmen şoktayım eşime bile söylemedim daha. İnanamıyorum:)
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah.. Benimde 7 marttı son tarihim. 2 haftada belli oldu 4 nisanda öğrendim.. Senin 6-7 haftalık bile olabilir.. Hemen tahlil yaptır değerlerini bizimle paylaşırmısın?Kızlar ben şoktayım bi bakın. pcodan aylardır adet olamıyordum. Tarlusal kullandım. 1 mart son adet tarihim. Bunların yanılma payı var mı? Silik çizgi çıktı ama hiç bir hamilelik belirtim yok.
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah.. Benimde 7 marttı son tarihim. 2 haftada belli oldu 4 nisanda öğrendim.. Senin 6-7 haftalık bile olabilir.. Hemen tahlil yaptır değerlerini bizimle paylaşırmısın?
Hayırlı olsun bebeğiniz çok güzel 2. Haftada fark etmişsiniz folik asit içmek için geç kalmazsınız![]()
merhaba folik asit e ne zman baslanmalı gebelik öncesi
adet gecikmeden yaptın yani testi. Bu duruma göre yumurtlamandan 13 gün sonra yapmış oluyorsun dogru mu?Tecrübeliler bana bi fikir verin adetime 2 gün kala erken gebelik testi sonucumu yorumlar mısınız? Haftasonu diye kan da veremedim. Laboquik özellikle aldatıcı sonuçlar verebiliyormuş? Sevinemiyorum bile..