• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquick ultra erken gebelik testi sonucum? Umutlanmalımıyım?

denizimiz

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2007
28
21
613
42
izmir
Tecrübeliler bana bi fikir verin adetime 2 gün kala erken gebelik testi sonucumu yorumlar mısınız? Haftasonu diye kan da veremedim. Laboquik özellikle aldatıcı sonuçlar verebiliyormuş? Sevinemiyorum bile..

Eklentiler

• _20160403_133427.JPG
    _20160403_133427.JPG
    30 KB · Görüntüleme: 2.805
Mis gibi hamilesin işte ;) pek idrar testleriyle aram yok benim iki cocugumdada idrar testinde hamileligim gorunmedi insallah hamilesindir rabbim gonlune gore versin

Ayy canim gozun aydin ilk zamanlar cok onemli dikkatli ol dinlen strese girme

Ne yapmak lazım peki? Kesin şunu şunu yapmalısın yada yapmamalısın diyen yok çalışıyorum hep ayaktayım bi rahatsızlık vermedi şimdilik.. Yaşım 34.. Tedirginim biraz.. Sürekli yazılar okuyorum ama genelde aynı.. Şu 2 haftanın önemli.olduğu yazıyor ama nelere dikkat etmeliyim bulamadım..

tebrikler canım.. sağlıkla kucağına da alırsın bebişini İnşallah :) eve geldiğinde dinlen.. çok ani hareketler yapma.. ağır kaldırma ve uzanma.. ayrıca kekik,nane,maydanoz,adaçayı,yeşil çay bunları sakın tüketme düşük yapmana sebep olur.. folik asit almaya başla bebeğin gelişimi için çok lazım. aklımdakiler bunlar canım :)

Tecrübeliler bana bi fikir verin adetime 2 gün kala erken gebelik testi sonucumu yorumlar mısınız? Haftasonu diye kan da veremedim. Laboquik özellikle aldatıcı sonuçlar verebiliyormuş? Sevinemiyorum bile..
Hayırlı olsun Adete 2 gün kala yapmışsınız, hamile kaldığınız zamanı bildiğiniz için mi erken yaptınız tahlili?

Hayırlı olsun Adete 2 gün kala yapmışsınız, hamile kaldığınız zamanı bildiğiniz için mi erken yaptınız tahlili?
Erken gebelik testi almıştım ilk kez bat tan 5 gün önce tespit edebilir yazıyodu.. Ayrıca ovülasyon testide kullandım.. Tam günümde çift çizgi çıkmıştı. Gebelik testi ise bat a 2-1-0 günlerde yaptım.

Ben de bu ay ovulasyon takibi yaptırdım, bir hafta oluyor ilişki olalı. Test için adet tarihimi bekleyeceğim herhalde. Tabii gününde olmazsam inşallah :)

Ben de bu ay ovulasyon takibi yaptırdım, bir hafta oluyor ilişki olalı. Test için adet tarihimi bekleyeceğim herhalde. Tabii gününde olmazsam inşallah :)
Hakkında hayırlısı olsun... Ben de herşeyi bırakıp Rabbime dua ettim.. Sonuçta bir can. Ve kaderinin yazılacağı bir zaman var.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Amin..

Kızlar ben şoktayım bi bakın. pcodan aylardır adet olamıyordum. Tarlusal kullandım. 1 mart son adet tarihim. Bunların yanılma payı var mı? Silik çizgi çıktı ama hiç bir hamilelik belirtim yok.

Eklentiler

• 20160411_085319.jpg
    20160411_085319.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 1.209
Kızlar ben şoktayım bi bakın. pcodan aylardır adet olamıyordum. Tarlusal kullandım. 1 mart son adet tarihim. Bunların yanılma payı var mı? Silik çizgi çıktı ama hiç bir hamilelik belirtim yok.

testin pozitif.. bence kan testiyle de netleştir hamilesiiinn:)

Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah.. Benimde 7 marttı son tarihim. 2 haftada belli oldu 4 nisanda öğrendim.. Senin 6-7 haftalık bile olabilir.. Hemen tahlil yaptır değerlerini bizimle paylaşırmısın?

Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah.. Benimde 7 marttı son tarihim. 2 haftada belli oldu 4 nisanda öğrendim.. Senin 6-7 haftalık bile olabilir.. Hemen tahlil yaptır değerlerini bizimle paylaşırmısın?

Canım 1 mart son adet tarihim, işten izin alabilsem hemen gidicem ama çıkamıyorum bakalım kan testi yaptırınca yazarım :)

adet gecikmeden yaptın yani testi. Bu duruma göre yumurtlamandan 13 gün sonra yapmış oluyorsun dogru mu?

Back