Gebeliğe Hazırlık Laboquick ultra erken gebelik testi kaç gün kala yapılmalı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oznurr26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
762
1.382
Arkadaşlar merhaba bat Son 6 Gün kaldı bu teste yarın yapsam son beş gün kala sizce sonuç çıkar mı? Aranızda bu testi kullanarak hamile kaldığını erkenden öğrenen var mı ? Burnumda kocaman haddinden büyük bir sivilce çıktı ve bu ay Ovülasyon testi kullandığım için ümitliydim açıkcası sivilce canımı çok sıktı sizce napmalıyım testi yapsam mı

Çatlatma iğnesi vs. ekstra bir müdahale almadıysan bence yapabilirsin :) Sabah idrarıyla, bu testler 7 gün öncesine kadar sonuç veriyormuş. Tabi negatif olursa üzülmemek kaydıyla, neticede 1 haftada değişebilir herşey hormon yükselebilr vs.

Hayır çatlatma iğnesi vurulmadım ekstra bir şey yapmadım diyim açıkcası bir iki gün daha mı beklesem diye düşünmüyor değilim yumurtladığım günün üstünden 8 gün geçti ve düzenli olarak pik olduğu gün ve ertesi iki günü değerlendirdik o yüzden merakım

Sonuc ne oldu yaptiniz mi o zaman , bende benzer durumdayim elimde de test vr ama yapmak ve yapmamak arasinda gidip geliyorum:)

Sonuc ne oldu yaptiniz mi o zaman , bende benzer durumdayim elimde de test vr ama yapmak ve yapmamak arasinda gidip geliyorum:)
YApmıştım canım ama negatif çıkmıştı zaten o ay gebe değilmişim. Rabbim kasım ayında nasip etti yorulduğum arrtık umursamadığım ay oldu çok şükür :)

Kızlar merhaba 5 aydır çocuk istiyorum reglime 6 gün varken ultra erken gebelik testi aldım bi süre sonra silik çizgi çıktı ama 10 dk geçmiş olabilir daha öncekilerde çok net tek çizgiydi yaşayan varmı

Eklentiler

• 20210125_011850.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 288
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…