• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquick testi yaptım

Ozlemkader

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
50
11
3
25
arkadaşlar bir ay önce 7 haftalık bebeğimi düşük yaptım düşükten sonra kendimi korumaya almadım doktorum alma dedi .sonra iki hafta geçti mide bulantısı bel ağrısı ilk hamileligim gibi belirtilerim vardı test yaptım pozitif çıktı adetim 3 gun kalmış şu an laboquick testi yaptım iki defa negatif çıktı hamilemiyim degilmiyim bu test guvenilir mi bilemiyorum😔🤔

arkadaşlar bir ay önce 7 haftalık bebeğimi düşük yaptım düşükten sonra kendimi korumaya almadım doktorum alma dedi .sonra iki hafta geçti mide bulantısı bel ağrısı ilk hamileligim gibi belirtilerim vardı test yaptım pozitif çıktı adetim 3 gun kalmış şu an laboquick testi yaptım iki defa negatif çıktı hamilemiyim degilmiyim bu test guvenilir mi bilemiyorum😔🤔
At testi canım buraya

Eklentiler

• 16051755331601239634623647075804.webp
    16051755331601239634623647075804.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 336
At testi canım buraya
Canım merhaba aynı seyı yaşadım .kurtaj oldum kalp atışı yok diye ve o ay korunmadım.adete az kala hem de predıktor gibi iyi bir test seninkinden çok daha belırgın pozıtif gösterdi.herkesi aradım hamıleyim diye havalara uçtum.gidip bı bakayım değerim kaçmış dedım hastanede man verdım sonuç negatif .sanırım vücuttaki hcg tam olarak sıfırlanmuyor hemen .umarım senın sonun güzel olur .4aydır yemedıgım içedgım şey kalmadı ama hamıle kalamadım kürtajdan sonra
Gelelım laboquıck e ,bu markayı 50lık aldım internneten kullandım .asla yalancı Pozitif vermedı bende .hep negatif aylardır kullandığım marka .

Canım merhaba aynı seyı yaşadım .kurtaj oldum kalp atışı yok diye ve o ay korunmadım.adete az kala hem de predıktor gibi iyi bir test seninkinden çok daha belırgın pozıtif gösterdi.herkesi aradım hamıleyim diye havalara uçtum.gidip bı bakayım değerim kaçmış dedım hastanede man verdım sonuç negatif .sanırım vücuttaki hcg tam olarak sıfırlanmuyor hemen .umarım senın sonun güzel olur .4aydır yemedıgım içedgım şey kalmadı ama hamıle kalamadım kürtajdan sonra
Gelelım laboquıck e ,bu markayı 50lık aldım internneten kullandım .asla yalancı Pozitif vermedı bende .hep negatif aylardır kullandığım marka .
Ama benim kürtaj değil di normal düşüktü doktorum dediki kucağına çocuk almak istiyorsan korunma dedi korunmadim su an testlerim negatif ve adetim e 3 gun var test yaptım negatif çıktı 😔

Canım laboquick markasinin hem ovulasyon hem gebelik testini kullanmış biri olarak ben adetim 1 gün geciktikten sonra bu testle gördüm pozitifi ama çok silik bir çizgiydi. Erken gebelik twsti2olarak comfort markasını önerebilirim.

dusuktede beta baya gec sifirlaniyo. 1 aya yaklasmisti benimki. sifirlaninca tekrar bebek dusunebilirsin demisti dr o bile bir ayi bulmustu bende

dusuktede beta baya gec sifirlaniyo. 1 aya yaklasmisti benimki. sifirlaninca tekrar bebek dusunebilirsin demisti dr o bile bir ayi bulmustu bende
Himm anladım benim sıfırlanmış şimdi hamile kalma peşindeyim hamilemiyim degilmiyim onu öğrenmek istiyorum oda negatif cikariyor😔

Himm anladım benim sıfırlanmış şimdi hamile kalma peşindeyim hamilemiyim degilmiyim onu öğrenmek istiyorum oda negatif cikariyor😔
vucudun kendini hazirlar merak etme hamile kalabiliyosun ins en.kisa zamanda guzel haberlerini aliriz🤲 o markaya bende cok guveniyorum.hic hata vermedi bende ovulasyonda dahil. en kisa zamanda hamile ol insallah 🤲😊

vucudun kendini hazirlar merak etme hamile kalabiliyosun ins en.kisa zamanda guzel haberlerini aliriz🤲 o markaya bende cok guveniyorum.hic hata vermedi bende ovulasyonda dahil. en kisa zamanda hamile ol insallah 🤲😊
Aminnn inşallah sanada nasip etsin🤲🤲Peki bu yumurtlama gunu ney nasil oluyor nasil hesaplarjm

20200920_145945.webp
bu da silik çıkan testim. Bu testleri 2 ay boyunca kullandım ve asla silik çizgi bile vermemişti o yüzden bu silik çizgi ilk 3 dk içinde çıkınca direk hamile olduğumu anladin

Bu laboqick in testi mi cok sevindim adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın🤲 bende hamile kaldim ama düşük yaptım cok üzüldüm testlerde negatif çıkınca su an adet olmayı bekliyorum😔
Eki Görüntüle 2719557 bu da silik çıkan testim. Bu testleri 2 ay boyunca kullandım ve asla silik çizgi bile vermemişti o yüzden bu silik çizgi ilk 3 dk içinde çıkınca direk hamile olduğumu anladin

Back