- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Muallimehanimmm
-
Lekelenme oluyo canim bazen kanama 2 gün suruyo bazen leke leke oluyo geciyo . Her yumurtlamada böyle oluyo bende hiç başkasından duymadimMrrhaba nasıl kanamanız oluyor benımde aynı sorunum varda ılk kez benm dısımda bırınden duyunca merak ettm
Benimde yumurtlama oncesı gun kahverengı leke yumurtlama ce catlama gunu kırmızıya donuyo 3 gun suruyor .Lekelenme oluyo canim bazen kanama 2 gün suruyo bazen leke leke oluyo geciyo . Her yumurtlamada böyle oluyo bende hiç başkasından duymadimdoktora da sormuştum ne güzel işte kendini belli ediyo bu çok Nadire’n olur demişti
Evet canim şanslı oldugumuzun göstergesiBenimde yumurtlama oncesı gun kahverengı leke yumurtlama ce catlama gunu kırmızıya donuyo 3 gun suruyor .bır ben boyleyım sanıyordum ögrenmış olmam ıyı oldu
Ben laboquik kullandim. Ama pek memnun kalmadım. Gebenin günlüğü sitesinden aldım onlar daha hassas daha iyi net cikario bence .Çok teşekkür ederim canım . O sayfayı ben de duydum elimdeki testleri kullanayım eğer sonuç alamazsam ordan alacağım ☺
Ben de bu ay kullandım bu markayı ama başarısız olduk bu ay da maalesef hiç t çizgisi C kadar koyu olmadı çift çizgiyi gördük kopkoyu olmasa da değerlendirdik ama başarısız olduk maalesefkuralına göre kullandım aslında ama daha vakti değilmiş demek ki ☺Geçen aydan kalan testlerim var onları kullanacağım bu ay , eğer sonuç alamazsan başka test kullanacağım. Rabbim en kısa zaman da nasip etsin hepimize inşallah canım ❤
Hayırlı olsun canım inşallah bizimde birgün olurGüncelleme kızlar hamileyim ❤
Darısı isteyenlere olsun inşallah ❤
Inşallah canim darısı size olsunHayırlı olsun canım inşallah bizimde birgün olur
Sen doktora muayene oldunmu canımMerhaba arkadaşlar aslında eski üyeyim ama şifremi ve mailimi hatırlamıyorum yeni açtım
3-4 aydır deniyoruz ama malesef bende bu ay ovulasyon testi aldım başlıcam birde soğan kür ve incir kürü yapıyorum bir arkadaşım doktorların hamile kalamazsın demesiyle bile bu kürlerle hamile kaldı
Daha önce kaldıysan yine kalırsın canım mesela benim hiç tecrübem olmadı bu konudaYarın 10 da bakalım ne olacak daha önceden hamile kalmıştım
Ne zamandır deniyorsun hiç kür denedinmi ? Veya ovulasyon testiDaha önce kaldıysan yine kalırsın canım mesela benim hiç tecrübem olmadı bu konuda
Ben aslında diğer aylar hiç günümü bakmıyordum öyle pek sallamıyordum bu ay çok temkinli gidiyorum :)Ne zamandır deniyorsun hiç kür denedinmi ? Veya ovulasyon testi
10 ay falan oldu başlayalı daha önce soğan kuru yaptım geçen ayda çörek otu bal tarcin yaptım nasip değilmiş. Esimdede bendede sıkıntı yok çok şükür biraz sabır lazımNe zamandır deniyorsun hiç kür denedinmi ? Veya ovulasyon testi
İncir kürüde dene o da yumurtan azsa çatlamıyorsa ona yardımcı oluyor10 ay falan oldu başlayalı daha önce soğan kuru yaptım geçen ayda çörek otu bal tarcin yaptım nasip değilmiş. Esimdede bendede sıkıntı yok çok şükür biraz sabır lazım
Dr herşey iyi dedi canım başka bir kür denedik bu ay bakalım hayırlısıİncir kürüde dene o da yumurtan azsa çatlamıyorsa ona yardımcı oluyor
Ovulasyon testimin sonucuna bakarmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?