http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asyon-testiyle-gebelige-hazirlananlar.956859/
Burda yardımlaşıyoruz kızlar gelebilirsiniz :)
Burda yardımlaşıyoruz kızlar gelebilirsiniz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah bulsun bizi bebişlerimizInsallah dualarimiz kabul olur. 2017 ye biz de hamile gireriz
Bende kullandim memnun kaldım tavsiye ederimMerhabalar Laboquick ovulasyon testi sipariş verdim. Bunu kullananlar memnunlar mi?
ben de memnunum ama bizim doğal yolla olması dusuk bir ihtimalBende kullandim memnun kaldım tavsiye ederim
İnş olur bebis hemenkullandımın 2. ayı gebi kaldım ama sağlıksız oldu simdi tekrar aldım tekrar deniyorm bakalım ne olacak
Allah yardimcin olsun inş tez zamanda olurben de memnunum ama bizim doğal yolla olması dusuk bir ihtimal![]()
Amiiin inşAllah yardimcin olsun inş tez zamanda olur
Pozitif canım. Bugün ve sonrası 2-3 günü degerlendirEki Görüntüle 1902254
kızlar testim bugünkü pozitif mi negatif baslayıp bu hale geldi ikiside bugün 1 saat araile yaptım sizce
clearblue mudur kullandığın marka ?Mrb arkadaşlar. Bende ovulasyon testi kullandim. Ben bir iki ay cizgi testen kullandim. Cizgi varmi koyu mu tam mı strese sokmustu. Digital ovulasyon testi aldim. Gulen yuz cikiyor. Cizgiyle ugrasmiyorsunuz. Cizgi zor geliyorsa digitalde cok iyi . Bunuda deneyebilirsiniz. İncir ve havuc kurude yaptim o ay.
Evet cnm eczanaden almistim. Biraz pahali . Stick az geliyorsa saniyorum netten sadece stick siparisi verebilirsin. Ben cok oldu yapali 9.5 aylik oglum var.clearblue mudur kullandığın marka ?
maşallah Allah bağışlasınEvet cnm eczanaden almistim. Biraz pahali . Stick az geliyorsa saniyorum netten sadece stick siparisi verebilirsin. Ben cok oldu yapali 9.5 aylik oglum var.
Sagol canim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yumurtlama gunu degisebiliyor. Benim30-35 gun arasinda uc yada besgun fark ediyordu. Birde ibrahim saracoglu sogan ve havuc ve incir kurunu oneririm. Kur yaptigim zaman hamile kaldim. Troid smeliyati gecirmistim. Adet duzenim bozulmustu.maşallah Allah bağışlasınsen de ovulasyon testiyle hamile kalanlardansın yani :) ben de bu ay deneyeceğim.. Adetlerim düzenli aslında ama yumurtlama günü değişebiliyormuş onu da burada öğrendim
![]()
Ben 3 aydır akşamları 6 gibi yapıyorum çok net çıkıyor yumurtlama olduğu gün t cizgisi anında koyulasiyorTestleri sabah ya da akşam hangi saatlerde yaptınız ? Geçen ay öğle saatlerinde yaptım tam çizgi çıkmadı . Hep ikinci çizgi silik çıktı . Yardımcı olur musunuz ?
24 teki daha koyu muyduBende ilk defa bu ay kullandım testi ama anlamadığım birşey oldu kızlar 21 kasımda koyu çizgi vardı 22-23 kasımda silik çizgi 24 kasımda tekrar koyu çizgi anlayamadım gitti