Laboquick ovulasyon testi kullananlar

kullandımın 2. ayı gebi kaldım ama sağlıksız oldu simdi tekrar aldım tekrar deniyorm bakalım ne olacak

IMG_0440.webp

kızlar testim bugünkü pozitif mi negatif baslayıp bu hale geldi ikiside bugün 1 saat araile yaptım sizce

Mrb arkadaşlar. Bende ovulasyon testi kullandim. Ben bir iki ay cizgi testen kullandim. Cizgi varmi koyu mu tam mı strese sokmustu. Digital ovulasyon testi aldim. Gulen yuz cikiyor. Cizgiyle ugrasmiyorsunuz. Cizgi zor geliyorsa digitalde cok iyi . Bunuda deneyebilirsiniz. İncir ve havuc kurude yaptim o ay.

Mrb arkadaşlar. Bende ovulasyon testi kullandim. Ben bir iki ay cizgi testen kullandim. Cizgi varmi koyu mu tam mı strese sokmustu. Digital ovulasyon testi aldim. Gulen yuz cikiyor. Cizgiyle ugrasmiyorsunuz. Cizgi zor geliyorsa digitalde cok iyi . Bunuda deneyebilirsiniz. İncir ve havuc kurude yaptim o ay.
clearblue mudur kullandığın marka ?

Evet cnm eczanaden almistim. Biraz pahali . Stick az geliyorsa saniyorum netten sadece stick siparisi verebilirsin. Ben cok oldu yapali 9.5 aylik oglum var.
maşallah Allah bağışlasın :KK46: sen de ovulasyon testiyle hamile kalanlardansın yani :) ben de bu ay deneyeceğim.. Adetlerim düzenli aslında ama yumurtlama günü değişebiliyormuş onu da burada öğrendim:KK49:

maşallah Allah bağışlasın :KK46: sen de ovulasyon testiyle hamile kalanlardansın yani :) ben de bu ay deneyeceğim.. Adetlerim düzenli aslında ama yumurtlama günü değişebiliyormuş onu da burada öğrendim:KK49:
Sagol canim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yumurtlama gunu degisebiliyor. Benim30-35 gun arasinda uc yada besgun fark ediyordu. Birde ibrahim saracoglu sogan ve havuc ve incir kurunu oneririm. Kur yaptigim zaman hamile kaldim. Troid smeliyati gecirmistim. Adet duzenim bozulmustu.

Benim adetlerim hep duzensizdi hatta hamile kalmadan önce de rahim duvarım incelediği için tedavi görmüştüm. O normal seviyeye geldi. Ben de duzensizlik olduğundan ne zaman yumurtladigimi bilmiyordum.Testi kullandığım ilk ay hamile kaldım.

Testleri sabah ya da akşam hangi saatlerde yaptınız ? Geçen ay öğle saatlerinde yaptım tam çizgi çıkmadı . Hep ikinci çizgi silik çıktı . Yardımcı olur musunuz ?

Testleri sabah ya da akşam hangi saatlerde yaptınız ? Geçen ay öğle saatlerinde yaptım tam çizgi çıkmadı . Hep ikinci çizgi silik çıktı . Yardımcı olur musunuz ?
Ben 3 aydır akşamları 6 gibi yapıyorum çok net çıkıyor yumurtlama olduğu gün t cizgisi anında koyulasiyor

Bende ilk defa bu ay kullandım testi ama anlamadığım birşey oldu kızlar 21 kasımda koyu çizgi vardı 22-23 kasımda silik çizgi 24 kasımda tekrar koyu çizgi anlayamadım gitti

Back
X