Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullandim ve memnundum canmMerhabalar Laboquick ovulasyon testi sipariş verdim. Bunu kullananlar memnunlar mi?
Kullandigimin 3.ayi hamile kaldim. Adetlerin düzenlidir yumurtlama günlerini biliyordum ama yinede alip kullanmak istedim testi ilk iki ay kullandim olmayinca umudu kesmistim üçüncü ayda son uç testin kalmisti 14.gün çift çizgiyi yakaladim değerlendirdi şuan hamileyim2 aydır deniyoruz bu ay yine adet oldumyumurtlama dönemimi denk getiremiyorum sanırım. Gebelik var mı sizde?
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Umudunu kestigin zaman olurmuş hep. Meraktan duramiyoruz çok takıyoruz. İnş bana da nasip olurKullandigimin 3.ayi hamile kaldim. Adetlerin düzenlidir yumurtlama günlerini biliyordum ama yinede alip kullanmak istedim testi ilk iki ay kullandim olmayinca umudu kesmistim üçüncü ayda son uç testin kalmisti 14.gün çift çizgiyi yakaladim değerlendirdi şuan hamileyim
Ben de internetten almstm bu ay 3. Ay bakalim insallah tuttururuz bu sefer
İns gönlüne gore olurBen de internetten almstm bu ay 3. Ay bakalim insallah tuttururuz bu sefer
Bebek dusunmden önce doktora gittim bi sıkıntı yok demişti 6 aya olmazsa bi daha gidicem. Amiin inş Allah isteyen herkese nasip etsinBizde kullandik memnunmuyum bilmem biz testi 4 ay kullandik baktık ise yaramiyo doktora gittik bir sürü problem varmis bizde ama kullananlar memnundu allah en kisa zamanda bebisine kavuşturur inş :)
Regl bitince ben de deneyecegim bakalım :)Ben kullandım ama benimkini bilemedi. Her zaman çift çizgi çıkıyor. Pozitif olması için ikisi de aynı koyulukta olması gerekiyor ama benim hep T çizgisi daha soluktu. Yumurtlamıyorum sandım meğer yumurtlamışım doktorum ultrasondan bakınca öğrendik.
İnş bakalım:)İnşallah sende işe yarar :)
Peki testlerde koyu cizgi falan oluyormuydu ben de daha gitmedim doktoraBizde kullandik memnunmuyum bilmem biz testi 4 ay kullandik baktık ise yaramiyo doktora gittik bir sürü problem varmis bizde ama kullananlar memnundu allah en kisa zamanda bebisine kavuşturur inş :)
Ben ilk defa deneyecegim kullanan arkadaşlar cevaplarsa daha doğru olur:)Bunlarda benim dunku(ustte) ve bugun ki testlerim.Pick yapmismi sizce ilkdefa ayni anda idrari damlatir damlatmz belirdi diger cizgi.daha once hep 10 15 20 dk suruyordu belirginlesmesi.ki bu kdr da belirgin gormemistm.cizgiler yakin mi arkadasla r
Bu kullanilmamismi oluyor.???Ben ilk defa deneyecegim kullanan arkadaşlar cevaplarsa daha doğru olur:)
Benim de boyle dun gece ve bu sabah yaptim koyuydu mutlaka degerlendirmek lazim ayrica testi yapmaya devam edip siliklesmeye baslayinca da degerlendirmek lazimBunlarda benim dunku(ustte) ve bugun ki testlerim.Pick yapmismi sizce ilkdefa ayni anda idrari damlatir damlatmz belirdi diger cizgi.daha once hep 10 15 20 dk suruyordu belirginlesmesi.ki bu kdr da belirgin gormemistm.cizgiler yakin mi arkadasla r
Ben hiç kullanmadim adetimin geçmesini bekliyorum. Sipariş verdim bugün geldi. Bakalım hayırlısı. Allah istyen herkese evlat nasip etsinBu kullanilmamismi oluyor.???
Kullananlardada sonuc boyle cikiyor.