Laboquick ovulasyon testi kullananlar

2 aydır deniyoruz bu ay yine adet oldum :( yumurtlama dönemimi denk getiremiyorum sanırım. Gebelik var mı sizde?

2 aydır deniyoruz bu ay yine adet oldum :KK43: yumurtlama dönemimi denk getiremiyorum sanırım. Gebelik var mı sizde?
Kullandigimin 3.ayi hamile kaldim. Adetlerin düzenlidir yumurtlama günlerini biliyordum ama yinede alip kullanmak istedim testi ilk iki ay kullandim olmayinca umudu kesmistim üçüncü ayda son uç testin kalmisti 14.gün çift çizgiyi yakaladim değerlendirdi şuan hamileyim

Kullandigimin 3.ayi hamile kaldim. Adetlerin düzenlidir yumurtlama günlerini biliyordum ama yinede alip kullanmak istedim testi ilk iki ay kullandim olmayinca umudu kesmistim üçüncü ayda son uç testin kalmisti 14.gün çift çizgiyi yakaladim değerlendirdi şuan hamileyim
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Umudunu kestigin zaman olurmuş hep. Meraktan duramiyoruz çok takıyoruz. İnş bana da nasip olur

Bizde kullandik memnunmuyum bilmem biz testi 4 ay kullandik baktık ise yaramiyo doktora gittik bir sürü problem varmis bizde ama kullananlar memnundu allah en kisa zamanda bebisine kavuşturur inş :)

Bizde kullandik memnunmuyum bilmem biz testi 4 ay kullandik baktık ise yaramiyo doktora gittik bir sürü problem varmis bizde ama kullananlar memnundu allah en kisa zamanda bebisine kavuşturur inş :)
Bebek dusunmden önce doktora gittim bi sıkıntı yok demişti 6 aya olmazsa bi daha gidicem. Amiin inş Allah isteyen herkese nasip etsin

Ben kullandım ama benimkini bilemedi. Her zaman çift çizgi çıkıyor. Pozitif olması için ikisi de aynı koyulukta olması gerekiyor ama benim hep T çizgisi daha soluktu. Yumurtlamıyorum sandım meğer yumurtlamışım doktorum ultrasondan bakınca öğrendik.

Ben kullandım ama benimkini bilemedi. Her zaman çift çizgi çıkıyor. Pozitif olması için ikisi de aynı koyulukta olması gerekiyor ama benim hep T çizgisi daha soluktu. Yumurtlamıyorum sandım meğer yumurtlamışım doktorum ultrasondan bakınca öğrendik.
Regl bitince ben de deneyecegim bakalım :)

Peki testlerde koyu cizgi falan oluyormuydu ben de daha gitmedim doktora

Bunlarda benim dunku(ustte) ve bugun ki testlerim.Pick yapmismi sizce ilkdefa ayni anda idrari damlatir damlatmz belirdi diger cizgi.daha once hep 10 15 20 dk suruyordu belirginlesmesi.ki bu kdr da belirgin gormemistm.cizgiler yakin mi arkadasla r

Eklentiler

• IMG_20160801_135550.webp
    IMG_20160801_135550.webp
    25 KB · Görüntüleme: 3.330
  • IMG_20160801_135512.webp
    IMG_20160801_135512.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 2.892
Bunlarda benim dunku(ustte) ve bugun ki testlerim.Pick yapmismi sizce ilkdefa ayni anda idrari damlatir damlatmz belirdi diger cizgi.daha once hep 10 15 20 dk suruyordu belirginlesmesi.ki bu kdr da belirgin gormemistm.cizgiler yakin mi arkadasla r
Ben ilk defa deneyecegim kullanan arkadaşlar cevaplarsa daha doğru olur:)

Benim de boyle dun gece ve bu sabah yaptim koyuydu mutlaka degerlendirmek lazim ayrica testi yapmaya devam edip siliklesmeye baslayinca da degerlendirmek lazim

1. Fotoğrafta alttaki 2. De üstteki sanki daha koyu duruyor o galiba daha çok lh içeriyor gibi. Ama diğeri kullanma talimatlarına göre negatif galiba. Ben bir pozitif göreydim anlardım da anlamıyorum ki hep çift çizgi olunca ama sanki ikisi de çalışma yapmaya değer

Back
X