laboquick ovulasyon testi kullananlar??

insirahim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
464
310
133
34
Ader döngüm 28 günde. Ovulasyon testi aldim. Ne zaman baslamaliyim? En verimli kullanim ici tecrubelerinizi bekliyorum...

Cnm ayni markayi ben de aldim bu ay ve ilk kez kullandim.. Yani bence garanti olsun die 10unda basla.. Ben de en koyu oldugu gun 14. Gundu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Testini yap ayni zamanda da 12. 14. Ve 16. Gunleri mutlaka degerlendir.. Sormak sitedigin baska bise varsa yardmci olabilirim cnm

Adwtin ilk gunu birinci sayiliyor. 10. gun de baslamis oluyorum degil mi?

Testini yap ayni zamanda da 12. 14. Ve 16. Gunleri mutlaka degerlendir.. Sormak sitedigin baska bise varsa yardmci olabilirim cnm

Adetin ilk gunu birinci gun degil mi canim? Bu arada cevap icin tesekkurlerr :-D

Evet cnm adetin ilk gunu birinci gun..rica ederim ne demk

Adetlerin 28 gunde birse 10.gunden baslamn yetrli daha gecte baslayabilirsin ama garantiye al derim.sadece bir oneri

ben de yumurtlarsam kaçırmayım diye predictor marka kullanmıştım, hiç biri pozitif çıkmadı çünkü kritik günlerden önce yumurtlamışım. zaten hamileymişim yani. o yüzden testi de pek beklememek lazım

Selam arkadaşlar 5 aydır bebek istiyoruz fakat sonuca ulaşamadık.adet düzensizliğimde var sanırım 35 günde bir regl olurken bu ay dahada uzadı 42 oldu.yumurtlama günümü hesaplamak için tek çare bu test sanırım.reglim bittiği gündem itibaren kullanmak sizce doğrumu

Bu ay bende kullandım benim elime 14. Gün ulaşmıştı internetten sipariş vermiştim, 14. Gün başladım 16. Gün çift çizgiyi görmüştüm adetime daha 1 hafta var bekliyorum inşallah adet olmam. Sen istersen 10. Gün başla

merhaba kızlar bende laboquick aldım ve adetimin ydinci gününden beri yapıyorum ama iki gündür silik çizgi vardı bugün oda yok.anlamadım.bugün adetimin 12. günü

Bu sabah 11 testi silikleşmeye başladı. İnşallah çatlamıştır ve döllenir.

Eklentiler

• 20160202_114902.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 1.403
B bugza mrb cnm ben de bu ay ilk defa test aldım . Günde kaç defa test yapıyorsun ve hangi saatlerde ben 3 gündür sabah 10 akşam 22.00 da deniyorum 13. Gün henüz silik

B bugza mrb cnm ben de bu ay ilk defa test aldım . Günde kaç defa test yapıyorsun ve hangi saatlerde ben 3 gündür sabah 10 akşam 22.00 da deniyorum 13. Gün henüz silik
lacrimosa koyulaşma görene kadar günde bir kez yaptım. Koyulaşmaya başlayınca iki üç yaptığım oldu. Tekrar silikleşince yapmaya gerek yok zaten. Yumurtlamış oluyoruz.

Bu aksam camasirimda lekelenme vardı testi yaptım 1 8 - 19 gibi çift çizgi yakaladım sanırım sabah ilişki oldu bu aksam da denemeli miyim acaba garanti olsun .6-24 saat yaşadığı için yumurta şansa bırakmak istemiyorum hangisi daha dogru olur acava

Eklentiler

• 20160214_183459.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 767
  • 20160214_183424.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 697

merhaba ovulasyon testini nasıl degerlendirdiniz paylasır mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…