Merhabalar labquick ovulasyon testi ile reglim bittikten 3 gün sonra başladığım testlere bakar mısınız
Eki Görüntüle 2159554 Eki Görüntüle 2159555 Eki Görüntüle 2159556 Eki Görüntüle 2159557 Eki Görüntüle 2159558 Eki Görüntüle 2159559 Eki Görüntüle 2159560 Eki Görüntüle 2159561
teşeklürler 17. gün akşam ve 19. sabahı değerlendirdik bu akşam evde ov testi yapavağım bakalım18.gün en koyu olanı çatlama olması yakın demek ki değerlendir bu günleri
teşeklürler 17. gün akşam ve 19. sabahı değerlendirdik bu akşam evde ov testi yapavağım bakalım
Adetimin 8. GÜnü başladım 13. Günü çift koyu yakaladım . Zaten ramazandı ben yaparken çok araştırdım buralara yazdım sordumKızlar bugün netten aldığım testler elime ulaştı ama çok ama çook acemiyim daha önce hiç yapmadım bana yardımcı olabilecek birisi var mı nasıl yapmalıyım adetime 11 gün kaldı bu ay düzenli olursa tabi döngü çok belirsiz bazen 28 bazen 29 bazen 32 filan
Aynen canım öyleymiş 2.yapışımda tuttu çok şükür şimdi ayları sayıyoruz :)Adetimin 8. GÜnü başladım 13. Günü çift koyu yakaladım . Zaten ramazandı ben yaparken çok araştırdım buralara yazdım sordum) çünkü zaman dilimi çok önemliymiş
Sabah uyanıp işe gittim zaten oruç tutuyordum öğlen 1 akşam 8 saat kurdum telefona öyle yaptım günde 2 kez
sıvı alımı olmaması gerekiyor 2 saat kalave sabah ilk idrar olmaması gerekiyor
Evet mesajı atınca farkettim eski bir gönderiymiş yazınızAynen canım öyleymiş 2.yapışımda tuttu çok şükür şimdi ayları sayıyoruz :)
Mutlaka sağlar canım teşekkür ederim senin de gözün aydın bu arada :)Evet mesajı atınca farkettim eski bir gönderiymiş yazınızRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim yorumum da Yen'i başlayan birine fayda sağlar belki
arkadaşlar 18. günden sonra silikleşmeye başladım teste devam etmeme gerek yok sanırım, sizin fikriniz nedir ? tşk
aa tamamdır teşekkürler :)canım elinde fazla test varsa zaman zaman yap
ben sırf elimde kaldı diye yapmıştım adete bir hafta vardı
baktım tekrar koyulaşmış şüphe edip hcg yaptım hamileydim
Merhaba arkadaslar bende lab.ovu.testi aldim elime ulastigi tarih adetimin 14.gunuydu o gunde oglen yumurta beyazi seklinde uzayan bir akintim oldu ve testi aksaminda denedim ikiside koyu cizgiydi o geceyi degerlendirdim bugunude degerlendirirsem olurmu acaba bende ilk kullanıyorum bu testi kismet artik bu konuda tecrubelerinizi fikirlerinizi bekliyorz
Canim Test siliklesinceye kadar denememiz gerekiyor ozaman dogrumu ama o akintidan oncesini kacirdimdegerlendir canım
testin silikleşmeli
Canim Test siliklesinceye kadar denememiz gerekiyor ozaman dogrumu ama o akintidan oncesini kacirdimsonrasina bakcam artik Allahim isteyen herkese hayirlsini versin aminn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?