Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovulasyon testi hakkında tecrübesi olan yada deneyen var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar :) ben de internetten 50li labquick testlerden aldım. ilk kez deneyeceğim. geçtiğimiz ay olsun istiyordum ama sanırım gününü tutturamadık. adetimin 8. günü bugünden başlamayı düşünüyorum. bakalım süreç nasıl ilerleyecek burdan hep beraber deneyimlerimizi paylaşalım :)

selam kızlar ben de bugün sipariş verdim bu ay deneyeceğim. ama bende çeşit çeşit sorun var anlatayım yaşayanlara örnek olsun :

1-2017 temmuzda denemeye başladık , 4 ay olmadı
2- kasımda test yaptırdım LH hormonum düşük çıktı ama stresten adet düzenim bozuldu ( 28 iken 32lere çıktı )
3- ocakta endoktrine gittim ve hipoglisemi çıktı
4- 1 ay korunduk ve deltacortil kullanmaya başladım
5- şubat sonu eşim sedef tedavisi için methotrexat içmeye başladı
6- adet düzenim nisan mayısta düzelti (deltacortil devam ediyorum 5 ay oldu )
7- eşim kontrole gidiyor bu hafta. dr dozu azaltırsa ovulasyon testine göre bu ay denemeye başlayacağız.
8- şubattan bu yana hiç korunmadık ama takvime göre yumurtlama günlerime de denk gelmedi birlikteliklerimiz
9- sonuç olarak 4 haziran adet oldum bugün 8. gün , adet düzenim son 3 ay ortalama 29 olduğundan 15. gün yumurtlamam lazım . bunu takip etmek için birkaç gün içinde teste başlayacağım

bu teknik bir iş, duygusal yaklaşınca her ay erken gebelik belirtisi psikolojik olarak başlıyor o nedenle daha sakinim artık

sevgiler

Merhabalar labquick ovulasyon testi ile reglim bittikten 3 gün sonra başladığım testlere bakar mısınız

11. gün .jpg 12. gün .jpg 13. gün .jpg 14. gün .jpg 16. gün.jpg 17. gün.jpg 18. gün.jpg 10. gün.jpg

arkadaşlar selamlar bugün 19. gün 18e göre daha silik ve bugün hayatımda ilk kez minik bir damla ovulasyon kanamam oldu. muhtemelen dün pik yapıp çatladı ve bugün onun lekesi geldi. umarım sabah döllenmiştir kerata :)

19. gün.JPG 18. gün.jpg

Kızlar bugün netten aldığım testler elime ulaştı ama çok ama çook acemiyim daha önce hiç yapmadım bana yardımcı olabilecek birisi var mı nasıl yapmalıyım adetime 11 gün kaldı bu ay düzenli olursa tabi döngü çok belirsiz bazen 28 bazen 29 bazen 32 filan
Adetimin 8. GÜnü başladım 13. Günü çift koyu yakaladım . Zaten ramazandı ben yaparken çok araştırdım buralara yazdım sordum ;)) çünkü zaman dilimi çok önemliymiş
Sabah uyanıp işe gittim zaten oruç tutuyordum öğlen 1 akşam 8 saat kurdum telefona öyle yaptım günde 2 kez
sıvı alımı olmaması gerekiyor 2 saat kalave sabah ilk idrar olmaması gerekiyor

Adetimin 8. GÜnü başladım 13. Günü çift koyu yakaladım . Zaten ramazandı ben yaparken çok araştırdım buralara yazdım sordum :KK66:) çünkü zaman dilimi çok önemliymiş
Sabah uyanıp işe gittim zaten oruç tutuyordum öğlen 1 akşam 8 saat kurdum telefona öyle yaptım günde 2 kez
sıvı alımı olmaması gerekiyor 2 saat kalave sabah ilk idrar olmaması gerekiyor
Aynen canım öyleymiş 2.yapışımda tuttu çok şükür şimdi ayları sayıyoruz :)

Aynen canım öyleymiş 2.yapışımda tuttu çok şükür şimdi ayları sayıyoruz :)
Evet mesajı atınca farkettim eski bir gönderiymiş yazınız:KK33: Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ;)
Benim yorumum da Yen'i başlayan birine fayda sağlar belki :KK39:

konu sahibi hamilesin
sanırım testin işe yarayıp yaramadıgını konusmaya gerek kalmamış

arkadaşlar 18. günden sonra silikleşmeye başladım teste devam etmeme gerek yok sanırım, sizin fikriniz nedir ? tşk

arkadaşlar 18. günden sonra silikleşmeye başladım teste devam etmeme gerek yok sanırım, sizin fikriniz nedir ? tşk

canım elinde fazla test varsa zaman zaman yap
ben sırf elimde kaldı diye yapmıştım adete bir hafta vardı
baktım tekrar koyulaşmış şüphe edip hcg yaptım hamileydim

Merhaba arkadaslar bende lab.ovu.testi aldim elime ulastigi tarih adetimin 14.gunuydu o gunde oglen yumurta beyazi seklinde uzayan bir akintim oldu ve testi aksaminda denedim ikiside koyu cizgiydi o geceyi degerlendirdim bugunude degerlendirirsem olurmu acaba bende ilk kullanıyorum bu testi kismet artik bu konuda tecrubelerinizi fikirlerinizi bekliyorz

Merhaba arkadaslar bende lab.ovu.testi aldim elime ulastigi tarih adetimin 14.gunuydu o gunde oglen yumurta beyazi seklinde uzayan bir akintim oldu ve testi aksaminda denedim ikiside koyu cizgiydi o geceyi degerlendirdim bugunude degerlendirirsem olurmu acaba bende ilk kullanıyorum bu testi kismet artik bu konuda tecrubelerinizi fikirlerinizi bekliyorz

degerlendir canım
testin silikleşmeli

Canim Test siliklesinceye kadar denememiz gerekiyor ozaman dogrumu ama o akintidan oncesini kacirdim :işsiz: sonrasina bakcam artik Allahim isteyen herkese hayirlsini versin aminn..:dua:

canım akıntı zaten ilişkiye hazırlamak için gelir yani tam zamanı
o akıntı spermin kolay hareket etmesini sağlar
yumurta çatlayınca 24 saat kadar ömrü var yani kaçırmazzsın

Kızlar biri bana yardımcı olsun:( Ben de son adetimden sonra ovülasyon testine başladım. 13-14. gün nispeten daha kızardı ikinci çizgi ama öyle 1.den koyu değildi. 14ten sonra hemen silikleşti. Sanki pik yapmadan geri silikleşti. Bugün 22. günüm ısrarla devam ediyorum ama artık son günlerde ikinci çizgi hiç yok. Sıfır yani kar gibi beyaz:( Normalde 35-40 günde adet olduğum için (PKOluyum) geç olmasını bekliyordum ama ikinci çizgi hep çıkıyormuş herkeste az da olsa. Ben de hiç LH hormonu yok mudur nedir, çok moralim bozuldu. İlk çizgi kıpkırmızı ikinci çizgi hiç yok sıfır:KK61:

Back