Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu Aydan geçmiş gibi duruyor. Adet olunca bittikten 2-3 gün sonra yapmaya başla. Kendine bi saat belirle. Ama ilk idrarla olmaz. Ben şöyle yapıyordum. 10 da kalkıyordum tuvalete gidiyordum saat 2'ye kadar sıvı alımını azaltarak ve idrarımı tutarak 2 gibi yapıyordum ovülasyon testini. Beklediğim koyuluğu yakalayınca ilişki oluyordu. Bi de silikleştiği gün. Normalde de en geç 2-3 günde bir oluyordu ilişki ama yumurtlama olduğu günü atlamamış oluyordum. Bi ay yaptım test o ay da tuttu zaten.Kızlar bugün netten aldığım testler elime ulaştı ama çok ama çook acemiyim daha önce hiç yapmadım bana yardımcı olabilecek birisi var mı nasıl yapmalıyım adetime 11 gün kaldı bu ay düzenli olursa tabi döngü çok belirsiz bazen 28 bazen 29 bazen 32 filan
Bu Aydan geçmiş gibi duruyor. Adet olunca bittikten 2-3 gün sonra yapmaya başla. Kendine bi saat belirle. Ama ilk idrarla olmaz. Ben şöyle yapıyordum. 10 da kalkıyordum tuvalete gidiyordum saat 2'ye kadar sıvı alımını azaltarak ve idrarımı tutarak 2 gibi yapıyordum ovülasyon testini. Beklediğim koyuluğu yakalayınca ilişki oluyordu. Bi de silikleştiği gün. Normalde de en geç 2-3 günde bir oluyordu ilişki ama yumurtlama olduğu günü atlamamış oluyordum. Bi ay yaptım test o ay da tuttu zaten.
ben ilk defa kullanıcam ama bu ay geçti heraldeBnmde yaptığım ilk ay tutmuştu sonu iyi olmadı ama olsun tekrar denemelere başladığım da bende direk ovülasyonla başlıcam bende aynı markayı kullanmıştım bu arada
Evet. Sadece koyuyu gördüğüm gün akşama bi tane daha yaptım o kadar. Kalan günler hep 1 tane.Günde 1 kere mi yaptınız?
Merhaba,ayni markanin testini bende kullaniyorum 2 ayim olacak. Adetinden ilk gununde hesaplayarak 9 gun yapmaya baslamalisin.. sabah saat 11 ve aksam 5 de yap ama cok sivi tuketmemeye calis ki test seni yanitlmasin.. yaptigin testleri atma uzerine kacinci gun olduklarini yaz ki giderek koyulasmayi rahat takip edebilirsin..umarim yardimci olabilmisimdir..simdiden bol sansGünde 1 kere mi yaptınız?
süpersiniz çok teşekkür ederim öyle başlayacağım nisanda artık... Siz yakalayabildiniz mi?Merhaba,ayni markanin testini bende kullaniyorum 2 ayim olacak. Adetinden ilk gununde hesaplayarak 9 gun yapmaya baslamalisin.. sabah saat 11 ve aksam 5 de yap ama cok sivi tuketmemeye calis ki test seni yanitlmasin.. yaptigin testleri atma uzerine kacinci gun olduklarini yaz ki giderek koyulasmayi rahat takip edebilirsin..umarim yardimci olabilmisimdir..simdiden bol sans
Rica ederim guzel haberlere insallah hep birlikte Suan da 11 gundeyim ovulasyonun, takip ediyorum bakalimsüpersiniz çok teşekkür ederim öyle başlayacağım nisanda artık... Siz yakalayabildiniz mi?
Ömrü hayatımda adeti hiç bukadar beklemedim yaRica ederim guzel haberlere insallah hep birlikte Suan da 11 gundeyim ovulasyonun, takip ediyorum bakalim
:)) sen bide testleri kullanınca yumurtladıktan sonra gör 1 dk bile geçmiyoÖmrü hayatımda adeti hiç bukadar beklemedim ya
Sorma ayni durum bende de mevcutÖmrü hayatımda adeti hiç bukadar beklemedim ya
Aynen oyle.. olacagi varsa bile olmuyor :/ay valla meşgale bulmamız lazım kafayı dağıtacak stres çok etkiliyor ben çok inanıyorum buna
Muhtemelen 12. Gün fln yumurtluyosundur cnm ilk günler tek yapıp Koyulaşma arttıkça 2 ye çıkarabilirsin boşuna harcamamş olursnMerhaba kızlar bende bu ay ilk defa laboguik ovu testinden sipariş verdim adetim de bitmek üzere. 26 günde bir oluyorum kaçırmayım diye biter bitmez günde iki kere başlamayı düşünüyorum. Çünlü Bu sitede çok okudum çok araştırdım ve gördüm ki yumurtlama günü erken olan da var geç olan da. Herkes paylaşım ve birbirine yardım içinde inşallah biz de tez zamanda güzel haberler alırız birbirimizden
Muhtemelen 12. Gün fln yumurtluyosundur cnm ilk günler tek yapıp Koyulaşma arttıkça 2 ye çıkarabilirsin boşuna harcamamş olursn
Düzenli adet görüyorsan kaçırmazsan cnm benm genelde 29 gündür döngüm normal mobil takvimlerden de takip ediyordum ovülasyonu 15. Gün yakaladm yani tam gününde bende adet biter bitmez başlamstm ama çok erken başladığımı sonradan farkettim tabi:)Öyle mi yapayım dersin canım? Aslında mantıklı ama ne bileyim 4 ay olacak çok istiyoruz kaçırmaktan korkuyorum. Bide fazla taktım kafama bu ay o takıntıdan da kurtulsam iyi olacak akışına bırakabilsem keşke
Kızlar bugün netten aldığım testler elime ulaştı ama çok ama çook acemiyim daha önce hiç yapmadım bana yardımcı olabilecek birisi var mı nasıl yapmalıyım adetime 11 gün kaldı bu ay düzenli olursa tabi döngü çok belirsiz bazen 28 bazen 29 bazen 32 filan