• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovulasyon doğru mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sakuraaa

Doğayı sev yeşili koru 🌿
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
1.678
2.235
53
32
İstanbul
Hanımlar merhaba. İlk mesajımı konu açarak yazıyorum. 2.5 yıllık evliyiz. 1 aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay olmadı malesef. Bu ay da laboquick ovulasyon testi denemeye başladım. 29 şubat sat günümdü. Pik olmuş mu sizce bakar mısınız? Bugün 13.gün olacak.2. Resimdeki yazısız olan 13.gün yani bugünün testi. 2 saat birşey içmedim ve saat 11de yaptım.

Eklentiler

• IMG_20200312_001634.jpg
    IMG_20200312_001634.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 152
  • 15840019487018498169347288139735.jpg
    15840019487018498169347288139735.jpg
    151,5 KB · Görüntüleme: 126
Hanımlar merhaba. İlk mesajımı konu açarak yazıyorum. 2.5 yıllık evliyiz. 1 aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay olmadı malesef. Bu ay da laboquick ovulasyon testi denemeye başladım. 29 şubat sat günümdü. Pik olmuş mu sizce bakar mısınız? Bugün 13.gün olacak.2. Resimdeki yazısız olan 13.gün yani bugünün testi. 2 saat birşey içmedim ve saat 11de yaptım.
En güvendiğim marka bende onu kullanıyorum özel bir kliniği olan dr gittim oda markayı dedi bence degerlendir canm

Canim 13 gun testin pik degerlendir bugunleri😍

Tam pik değil bu akşam ve yarın sabahta yapın daha koyu görmezseniz bunu pik sayın

En güvendiğim marka bende onu kullanıyorum özel bir kliniği olan dr gittim oda markayı dedi bence degerlendir canm

Bazıları çok kötü olarak yazmış da. Şaşırdım ben de açıkçası. Fiyatı da çok uygun üstelik. Çokkk teşekkür ederim bilgi için 💖💖

A
Canim sen yinede degerlendir bu 3 gunu ve testlerine devam et siliklestiginde anlarsin catladigini insallah tutar bebişin bol bol dua et kendine

Allah razı olsun 🥰🥰 amin inşallah tutar. Geçen ay kendi kendime belirti yaşadım resmen. Ama malesef regl oldum. İnşallah bu ay doğru hissederim.

A
Canim sen yinede degerlendir bu 3 gunu ve testlerine devam et siliklestiginde anlarsin catladigini insallah tutar bebişin bol bol dua et kendine

Allah razı olsun 🥰🥰 amin inşallah tutar. Geçen ay kendi kendime belirti yaşadım resmen. Ama malesef regl oldum. İnşallah bu ay doğru hissederim. 🙈

Back