Bence reglin gecikmesinde 2. ve 3. Gün tekrar test yap. Bende de 10 gün önce yaptığımda çizgi yoktu. İlk dakikalardan çıktıysa bu çizgi gebeliğin çok başı olabilir
Merhaba ben de adetten 3 gün önce öğrendim Silik çizgi ile . Adetim 1 gün gecikti . Her gün test yapıyorum ama pek koyulaşma farketmiyorum . Bakar mısınız. Henüz doktora gitmeşdm
Merhaba ben de adetten 3 gün önce öğrendim Silik çizgi ile . Adetim 1 gün gecikti . Her gün test yapıyorum ama pek koyulaşma farketmiyorum . Bakar mısınız. Henüz doktora gitmeşdm
Merhaba, bence koyulaşma var özellikle ilk test ve son test arasında. 2 gün daha gözlemleyip doktora git istersen Hcg yoğunluğu en çok sabah oluyormuş testi o zaman da yapabilirsin
Merhaba, bence koyulaşma var özellikle ilk test ve son test arasında. 2 gün daha gözlemleyip doktora git istersen Hcg yoğunluğu en çok sabah oluyormuş testi o zaman da yapabilirsin
Laboquick’ten hamilelik testi yaptım, silik çizgi çıktı 1-2 dk içinde. Biri bu sabah biri akşamdan kalma. Reglim 3 gün gecikti, karın ağrım var olacakmışım gibi ama hiçbirşey yok. Gebelik olabilir mi? Bu testte bana hiç yalancı pozitiflik çıkmadı ama emin olamadım
Karın ağrım 3 gündür var (Pazar günü hafif başladı), bugün ağrı daha fazlaydı ama hiçbirşeyim yok başka. son 2 günde 4 test yaptım hepsi pozitif an itibari 4. Geciken günümdeyim
Selam Kızlar, merak edenlere haber olsun hem de benzer bir süreç yaşayanlara yol göstersin hamileyim, b hcg 210 çıktı. Kan testleri ile kontrol edeceğiz süreci şimdilik isteyen herkese nasip olsun, dualarımdasınız
Selam Kızlar, merak edenlere haber olsun hem de benzer bir süreç yaşayanlara yol göstersin hamileyim, b hcg 210 çıktı. Kan testleri ile kontrol edeceğiz süreci şimdilik isteyen herkese nasip olsun, dualarımdasınız