Laboquick Gebelik Testi Silik Çizgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi lalalu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence reglin gecikmesinde 2. ve 3. Gün tekrar test yap. Bende de 10 gün önce yaptığımda çizgi yoktu. İlk dakikalardan çıktıysa bu çizgi gebeliğin çok başı olabilir
10 gün önce yaptığınız testi de mi aynı marka ile yaptınız

Merhaba ben de adetten 3 gün önce öğrendim Silik çizgi ile . Adetim 1 gün gecikti . Her gün test yapıyorum ama pek koyulaşma farketmiyorum . Bakar mısınız. Henüz doktora gitmeşdm

Eklentiler

• IMG_3576.webp
    26 KB · Görüntüleme: 56
Ay bence de var ya adet olacakmış gibi karın agrısı ne zaman basladı peki bat gününde mi basladı

Ay bence de var ya adet olacakmış gibi karın agrısı ne zaman basladı peki bat gününde mi basladı
Karın ağrım 3 gündür var (Pazar günü hafif başladı), bugün ağrı daha fazlaydı ama hiçbirşeyim yok başka. son 2 günde 4 test yaptım hepsi pozitif an itibari 4. Geciken günümdeyim

Kızlar bugün regl olamam gerekiyor normalde erken gebelik testi yaptım3-4 defa ilk 2-3 dk da silik çizgi çıkıyor sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_6661.webp
    119,1 KB · Görüntüleme: 28
Selam Kızlar, merak edenlere haber olsun hem de benzer bir süreç yaşayanlara yol göstersin hamileyim, b hcg 210 çıktı. Kan testleri ile kontrol edeceğiz süreci şimdilik isteyen herkese nasip olsun, dualarımdasınız

Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın isallah

Sizin adınıza çok sevindim Allah analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin belirtileriniz nelerdi peki bilgilendirir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…