o zaman varsa da çıkmaz diyosun sen. Bende çok üzüldüm yine negatif diyeGenelde çatlamadan 13-14 gün sonra kaset testte silik çıkıyo kuzum
Testi dün yaptım, yumurtlamadan 10 gün sonraya denk geliyor.Yumurtlamadan 10 gün sonra en erken çok silik cıkıyo
Her insan bir degilki bide o var bazılarında kana geçip idrara geç geçiyorTesti dün yaptım, yumurtlamadan 10 gün sonraya denk geliyor.nasip artık cuma sabah tekrarlarım, varsa çıkar yoksa yoktur zaten
Sende haklısın, işte beklemek zor oluyor bu süreçlerde bi de artık yorulduysan tamam yaniHer insan bir degilki bide o var bazılarında kana geçip idrara geç geçiyor
Cuma bekliyorum adeti, eğer olmazsa cuma sabahı testi yinelerim. İnşallah olumlu sonucu görürüm yaİşte zaten kaset testin ölçmesi için en az 10 beta olması lazım
İdrara her zaman geç geçiyo
Eger adet olmazsan kan verirsin canım en garanti
İnşqllah canım hayırlısıyla nasip olsunCuma bekliyorum adeti, eğer olmazsa cuma sabahı testi yinelerim. İnşallah olumlu sonucu görürüm ya
Bu ay aynı şekilde bende ovulasyon testi kullandım :) ve o günleri değerlendirdim. O yüzden biraz umutluyum aslında.. Bizim nedensiz olmuyor bi deİnşqllah canım hayırlısıyla nasip olsun
Bende Labouqick ovülasyon testi ile hamile kaldım
Bu sefer olmazsa ovülasyon testi denemeni tavsiye ederim
Mesela yumurtlama günü sonrasındaki çatlama ve 3 günü değerlendiriyorsun dimiBu ay aynı şekilde bende ovulasyon testi kullandım :) ve o günleri değerlendirdim. O yüzden biraz umutluyum aslında.. Bizim nedensiz olmuyor bi de
Ya şöyle oldu perşembe akşam test çift çizgiydi, çarşamba akşam değerlendirilmişti, cuma sabahı ve cumartesi günü değerlendirildi. Yani yakalamışımdır diye düşünüyorumMesela yumurtlama günü sonrasındaki çatlama ve 3 günü değerlendiriyorsun dimi
2 günde bir birlikte olmakta önemli
Ay hadi inşallah canım duam seninleYa şöyle oldu perşembe akşam test çift çizgiydi, çarşamba akşam değerlendirilmişti, cuma sabahı ve cumartesi günü değerlendirildi. Yani yakalamışımdır diye düşünüyorum
Ay inşallahhh çok teşekkür ederim :)Ay hadi inşallah canım duam seninle
Hamilelerin duası kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?