Laboquick gebelik testi kullananlar

170722anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
9
0
1
29
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var pcosluyum adetim ne zaman olacak bilmiyorum ama bu ay baya gecikti bende çoklu satılan laboquick testinden aldım adet olana kadar ara ara yapıyodum daha önce de kullandım hiç yalancı pozitif çıkmadı hep negatifti bazen 1 2 saat sonra kuruma çizgisi çıkardı. Bugün yapayım bi tane dedim sabah ilk idrarla yaptım 5 dk içinde ikinci çizgi çıktı baya belirgin yani şok oldum tabi ama inanasım da gelmedi dayanamadım 2 saat sonra yine yaptım hiçbişey çıkmadı ama bikaç saat sonra kuruma çizgisi gibi bişey fark ettim. Moralim bozuldu tabi üzüldüm de akşam eşime sürpriz yapmak istiyodum ama net olmadığı için sürpriz yapıp adamı da üzmek istemedim dedim bi tane daha yapayım 5 saat geçti aradan silik de olsa bişey çıkar dedim yine bişey çıkmadı sizde hiç böyle bi durum oldu mu sabah pozitif akşam negatif gördünüz mü sabah tekrar yapacağım inşallah pozitif görürüm sabahki test bu

Eklentiler

• IMG_20250118_134646.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 25
Gebelik testi degilmi bazen içinde ovulasyon testi hediyesi oluyor.
Sabah ilk idrar da daha yoğun oluyor hcg gün içinde seyreldiyse idrar çıkmayabilir en iyi si kan testi canım gönlündeki olsun

Ben laboquick kullandım ben, geçmiş tarihli olanları da dahil hiç yalancı sonuç almadım ben. Bu teste göre gebesiniz, hayırlı olsun.

Bunun sebebini idrar da sabah konsantre olduğu için daha doğru beta hgc olması. Akşam testinizde ondan çıkmamıştır ama laboquick çok güvenilir inşallah güzel haberler verirsiniz

Gebelik testi degilmi bazen içinde ovulasyon testi hediyesi oluyor.
Sabah ilk idrar da daha yoğun oluyor hcg gün içinde seyreldiyse idrar çıkmayabilir en iyi si kan testi canım gönlündeki olsun
Yok canım hcg testiydi pazartesi kan vereceğim artık bakalım ne olacak

Ben laboquick kullandım ben, geçmiş tarihli olanları da dahil hiç yalancı sonuç almadım ben. Bu teste göre gebesiniz, hayırlı olsun.
Bende de hiç çıkmadı 2buçuk senedir kullanmadığım marka kalmadı hiçbirinde yalancı pozitif görmedim bazılarında kuruma çizgisi oldu o da bikaç saat sonra. Bu 5 dk içince çıkınca sevindim ama emin de olamadım

Bunun sebebini idrar da sabah konsantre olduğu için daha doğru beta hgc olması. Akşam testinizde ondan çıkmamıştır ama laboquick çok güvenilir inşallah güzel haberler verirsiniz
İnşallah ya okadar çok istiyorum ki 2buçuk sene oldu bide pcos olunca okadar zor ki adet günüm belli değil oldum mu olacağım mı yumurtlama ne zaman hiç bilemiyor insan

İnşallah ya okadar çok istiyorum ki 2buçuk sene oldu bide pcos olunca okadar zor ki adet günüm belli değil oldum mu olacağım mı yumurtlama ne zaman hiç bilemiyor insan
Bende de pcos var bende aynj durumdayım canım inşallah senin güzel sonuçların olur

Canım eğer fazla kilon varsa vermeye çalış ben 2 aydır diyet yapıyorum 5 kilo verdim onun bile etkisi olabilir belki de yumurtlama oldu hamile kaldım bilmiyorum
Bende zayıfladım canım tabi hala fazlam var ama . 17 Aralık'ta düşük yaptım canım. Yeni bir hamilelik geçirdim dördüncü gebeliğimdi bir kızım var şimdi ikinci Gebelik için surecteyim canım

Bende zayıfladım canım tabi hala fazlam var ama . 17 Aralık'ta düşük yaptım canım. Yeni bir hamilelik geçirdim dördüncü gebeliğimdi bir kızım var şimdi ikinci Gebelik için surecteyim canım
Kendiliğinden mi oluştu bütün gebeliklerin yoksa tedavi gördüm mü bende eğer bu ay kalmazsam rahim filmi çekilmek zorunda kalacağım 3 seneye yaklaştı hiç gebelik oluşmadan bende

Kendiliğinden mi oluştu bütün gebeliklerin yoksa tedavi gördüm mü bende eğer bu ay kalmazsam rahim filmi çekilmek zorunda kalacağım 3 seneye yaklaştı hiç gebelik oluşmadan bende
Kendiliğinden olan da oldu klomen kullandığım da oldu canım ikisi kendi oldu ikisi de klomen kullandim

Bu testlerden bende kullandım sonuç doğru çıkıyordu ama bazen bozuk çıkabiliyordu testler. Başka test alıp yapman en doğrusu. Rahim filmi için acele etme derim. Kolay kolay yapılacak bir şey olmadığını düşünüyorum. Temmuz 2022 de evlenip hiç bir sorun olmamasına rağmen yaklaşık bir buçuk yılın sonunda hamile kalıp bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonra iki adet görüp tekrar hamile kaldım ve şu an 33. Haftadaym umudunu diri tut en ummadığın, zamanda oluyor inan ki seni çok iyi anlıyorum

Sabah ilk idrarla 2 testi aynı anda yapmayı düşünüyorum ozaman netleşecek bence var mı yok mu diye ona göre de pazartesi kan veririm artık inşallah nasip olursa. Bende temmuz 2022de evlendim canım ama pcos olduğu için hiç hamile kalamadım doktor da artık rahim filmi çekil ona göre yumurtlama tedavisi uygularız olmazsa aşılama falan dedi o yüzden istiyorum en azından tüplerden kaynaklanan bir sorun var mı onu öğrenmiş oluruz yoksa çok korkuyorum kaç aydır randevu alıp gidemiyorum bi türlü. İnşallah bana ve tüm isteyenlere nasip olur kolaylıkla tez vakitte canım dua et bizim için hamilenin duası kabul olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…