E Elifkskl Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2019 2.178 978 123 23 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifkskl #1 Kızlar merhaba bugün yumurtlamanın 10. günü ve laboquick erken gebelik testi yaptım hiç bsy çıkmadı böyle yapıp sonradan pozitif gördünüz mü
Kızlar merhaba bugün yumurtlamanın 10. günü ve laboquick erken gebelik testi yaptım hiç bsy çıkmadı böyle yapıp sonradan pozitif gördünüz mü
Katre-i Matemm 16.07.2020🕊️ Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2020 672 700 33 27 23 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifkskl #2 Elifkskl .!.: Kızlar merhaba bugün yumurtlamanın 10. günü ve laboquick erken gebelik testi yaptım hiç bsy çıkmadı böyle yapıp sonradan pozitif gördünüz mü Genişletmek için tıkla... Canım ben 10.gün yaptım çok silik çıktı 11.gün kan verdim 30 çıktı çıkabilir de çıkmayabilirde
Elifkskl .!.: Kızlar merhaba bugün yumurtlamanın 10. günü ve laboquick erken gebelik testi yaptım hiç bsy çıkmadı böyle yapıp sonradan pozitif gördünüz mü Genişletmek için tıkla... Canım ben 10.gün yaptım çok silik çıktı 11.gün kan verdim 30 çıktı çıkabilir de çıkmayabilirde
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.710 En iyi cevaplar 1 5.356 198 23 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifkskl #3 Elifkskl .!.: Kızlar merhaba bugün yumurtlamanın 10. günü ve laboquick erken gebelik testi yaptım hiç bsy çıkmadı böyle yapıp sonradan pozitif gördünüz mü Genişletmek için tıkla... cancazım cocuk rahme yenı tutunuyordur:) bekle bı kac gun daha ayrıca laboquıckın normal testınde bıle pembe cızgı cıktıgında erken gebelıgınde sılık sılık bısıler belırdıydı cok sacma bı test o :) bı kac gun bekle testı tekrarla :)
Elifkskl .!.: Kızlar merhaba bugün yumurtlamanın 10. günü ve laboquick erken gebelik testi yaptım hiç bsy çıkmadı böyle yapıp sonradan pozitif gördünüz mü Genişletmek için tıkla... cancazım cocuk rahme yenı tutunuyordur:) bekle bı kac gun daha ayrıca laboquıckın normal testınde bıle pembe cızgı cıktıgında erken gebelıgınde sılık sılık bısıler belırdıydı cok sacma bı test o :) bı kac gun bekle testı tekrarla :)
E Elifkskl Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2019 2.178 978 123 23 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifkskl #4 Seyda0669 .!.: Canım ben 10.gün yaptım çok silik çıktı 11.gün kan verdim 30 çıktı çıkabilir de çıkmayabilirde Genişletmek için tıkla... İnşaAllah dediğin gibidir 2 gün sonra normal kaset yapsam çıkar herhalde
Seyda0669 .!.: Canım ben 10.gün yaptım çok silik çıktı 11.gün kan verdim 30 çıktı çıkabilir de çıkmayabilirde Genişletmek için tıkla... İnşaAllah dediğin gibidir 2 gün sonra normal kaset yapsam çıkar herhalde
E Elifkskl Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2019 2.178 978 123 23 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifkskl #5 brcnyldz13 .!.: cancazım cocuk rahme yenı tutunuyordur:) bekle bı kac gun daha ayrıca laboquıckın normal testınde bıle pembe cızgı cıktıgında erken gebelıgınde sılık sılık bısıler belırdıydı cok sacma bı test o :) bı kac gun bekle testı tekrarla :) Genişletmek için tıkla... Ay inşallah 2 gün sonra tekrar yaparım
brcnyldz13 .!.: cancazım cocuk rahme yenı tutunuyordur:) bekle bı kac gun daha ayrıca laboquıckın normal testınde bıle pembe cızgı cıktıgında erken gebelıgınde sılık sılık bısıler belırdıydı cok sacma bı test o :) bı kac gun bekle testı tekrarla :) Genişletmek için tıkla... Ay inşallah 2 gün sonra tekrar yaparım
I Izmir35longing Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 17 4 16 33 3 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifkskl #6 Elifkskl .!.: Ay inşallah 2 gün sonra tekrar yaparım Genişletmek için tıkla... Merhaba canım hamile misin bende de ayni durum var bende 10. günü yaptım negatif Cik ti benim test miratech ti
Elifkskl .!.: Ay inşallah 2 gün sonra tekrar yaparım Genişletmek için tıkla... Merhaba canım hamile misin bende de ayni durum var bende 10. günü yaptım negatif Cik ti benim test miratech ti
E Elifkskl Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2019 2.178 978 123 3 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifkskl #7 Izmir35longing .!.: Merhaba canım hamile misin bende de ayni durum var bende 10. günü yaptım negatif Cik ti benim test miratech ti Genişletmek için tıkla... Malesef değilim ertesi günde normal kaset yaptım çıkmadı sonra adet oldum
Izmir35longing .!.: Merhaba canım hamile misin bende de ayni durum var bende 10. günü yaptım negatif Cik ti benim test miratech ti Genişletmek için tıkla... Malesef değilim ertesi günde normal kaset yaptım çıkmadı sonra adet oldum