• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Laboquick erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifkskl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
2.178
978
123
Kızlar merhaba bugün yumurtlamanın 10. günü ve laboquick erken gebelik testi yaptım hiç bsy çıkmadı böyle yapıp sonradan pozitif gördünüz mü

Kızlar merhaba bugün yumurtlamanın 10. günü ve laboquick erken gebelik testi yaptım hiç bsy çıkmadı böyle yapıp sonradan pozitif gördünüz mü
Canım ben 10.gün yaptım çok silik çıktı 11.gün kan verdim 30 çıktı çıkabilir de çıkmayabilirde

cancazım cocuk rahme yenı tutunuyordur:) bekle bı kac gun daha ayrıca laboquıckın normal testınde bıle pembe cızgı cıktıgında erken gebelıgınde sılık sılık bısıler belırdıydı cok sacma bı test o :) bı kac gun bekle testı tekrarla :)

cancazım cocuk rahme yenı tutunuyordur:) bekle bı kac gun daha ayrıca laboquıckın normal testınde bıle pembe cızgı cıktıgında erken gebelıgınde sılık sılık bısıler belırdıydı cok sacma bı test o :) bı kac gun bekle testı tekrarla :)
Ay inşallah 2 gün sonra tekrar yaparım

Back
X