- 3 Ekim 2019
- 357
- 184
- 103
- 35
- Konu Sahibi Sultan3434
Kızlar merhaba,
Laboquick gebelik testi güvenilir mi ilk 5 dk içinde çok silik çizgi çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba,
Bugün adet günüm testte çizgi çok silik olunca emin olamadım haftasonu da adet olmazsam pazartesi giderim inşallah gebelik vardırBence hamilesin ama adet gunun gecti mi? Eger gectiyse hemen kan ver
Yarin sabah ilk idrarinla dene bence. Daha koyulasirsa vardir gebelikBugün adet günüm testte çizgi çok silik olunca emin olamadım haftasonu da adet olmazsam pazartesi giderim inşallah gebelik vardır❤
Sabah ilk idrarla yapmıştım yarın tekrar test yapacağım teşekkür ederimYarin sabah ilk idrarinla dene bence. Daha koyulasirsa vardir gebelik
Benim de iki gebelik testi de silik cizgi cikti da belirtiniz varmiydi acabaMerhaba, yüksek ihtimalle hamilesiniz. Ben de aynı bu testlerden alıp yapmıştım. Çok belli belirsiz dikkatli bakıldığında görünen bir çizgi çıkmıştı. Ve evet hamileyim şu anda
Merhaba,Benim de iki gebelik testi de silik cizgi cikti da belirtiniz varmiydi acaba
Bende gogus agrisi disinda , akıntı, afedersiniz kabizlik, hiçbirsey yok ama silik cizgi var bu sebeple sordum cok tesekkurler cevabinz icinMerhaba,
Testi yaptığımda adetim 3 gün geçmişti. Onun dışında hiç bir belirttim yoktu. Normalde adetim şaşmaz hep gününde olurdu. O yüzden meraktan alıp testi yapmıştım. Belirtiler daha sonra oluyor.
Merhaba kan sonucunuzu yazmamışsınız umarım çoktan bebeğiniz 1 2 yaşında olmuştur bileSabah ilk idrarla yapmıştım yarın tekrar test yapacağım teşekkür ederim
Merhaba, evet bebeğim 2 yaşını geçti şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba kan sonucunuzu yazmamışsınız umarım çoktan bebeğiniz 1 2 yaşında olmuştur bile
Ay maşallah yaa. Kız mı erkek miMerhaba, evet bebeğim 2 yaşını geçti şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin