Normalde en ufak birseyde bile alttan muayene yapıyolar alla allaNormalde yapiyolar canim ben calistim daha once hastanede ama bu gittigim doktor.cok ilgisizdi degil alttan normal ultrasonla bile bakmadi sadece tahlillerime bakti normal dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde en ufak birseyde bile alttan muayene yapıyolar alla allaNormalde yapiyolar canim ben calistim daha once hastanede ama bu gittigim doktor.cok ilgisizdi degil alttan normal ultrasonla bile bakmadi sadece tahlillerime bakti normal dedi.
Diyorumya ilginc bi doktordu bende bayan doktor olsun dediydim ama pisman oldum.Normalde en ufak birseyde bile alttan muayene yapıyolar alla alla
Bence bu soğan kürü nu dene olmazsa tekrar git derim benDiyorumya ilginc bi doktordu bende bayan doktor olsun dediydim ama pisman oldum.
Oyle yapicam canim el mahkumBence bu soğan kürü nu dene olmazsa tekrar git derim ben
Teşekkür ederim canım cevabın içinBende bu markayı n11den aldım kullandım güzel ürün gebelik testleri de var 30lu almıştım uygundu fiyatı, adetlerim düzenli olduğundan sürekli kullanmadım ama adet takvimime göre üç gün falan kullanmam yeterli oluyor
Canım senin adetin ne olduOyle yapicam canim el mahkum
Gecen bi kahverengi akıntım oldu durdu hala bekliyorum sali gunu normalde adetim.Canım senin adetin ne oldu
Tamam canim güzel haberlerini bekliyorumGecen bi kahverengi akıntım oldu durdu hala bekliyorum sali gunu normalde adetim.
Amin canim insallah. Sende ne var ne yokTamam canim güzel haberlerini bekliyorum
Valla benim adete daha var canim sogan kürü nü arada iciyomAmin canim insallah. Sende ne var ne yok
Arada icme kuzum.antibiyotik gibi dusun onu. O sekilde daha kotu olurValla benim adete daha var canim sogan kürü nü arada iciyom
Dogru diyosun canim vallaArada icme kuzum.antibiyotik gibi dusun onu. O sekilde daha kotu olur
Benimde ne oldugum bi belli olsaydi ara ara lekelenmem oluyo ama biturlu tam olamadim. Baslicam bende buay sogan kurune olmzzsa.Dogru diyosun canim valla
Inşallah gerek kalmaz canım ama adet olursan bile canını sıkma bi daha ki ay başlarsın soğan kürü neBenimde ne oldugum bi belli olsaydi ara ara lekelenmem oluyo ama biturlu tam olamadim. Baslicam bende buay sogan kurune olmzzsa.
Olamiyorum da tam tam ümit kesiyoeum bu seferde diyoeum acaba yerlesme kanamasi mi agrilarimda var. Bilemedim kuzum valllla bu ay bi degisik hayirlisi diyelim.Inşallah gerek kalmaz canım ama adet olursan bile canını sıkma bi daha ki ay başlarsın soğan kürü ne
Inşallah canimOlamiyorum da tam tam ümit kesiyoeum bu seferde diyoeum acaba yerlesme kanamasi mi agrilarimda var. Bilemedim kuzum valllla bu ay bi degisik hayirlisi diyelim.
Bende onunla öğrendim adete 1 gün varken :) çok hassas olduğu söyleniyor fortune markada negatif onda pozitif çıkmıştıKızlar ben n11 den sipariş vermek istiyorum. Bu markayı kullananlar varmi? Memnun musunuz??
Ben laboquik ultra erken gebelik testini aldım adete 5 gün kala öğrendim bu testleri kullandımKızlar ben n11 den sipariş vermek istiyorum. Bu markayı kullananlar varmi? Memnun musunuz??