Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanmadim henuz ama en cok onu tavsiye ediyolar olmazsa bu ayy bende onj almayi düşünüyorumKızlar ben n11 den sipariş vermek istiyorum. Bu markayı kullananlar varmi? Memnun musunuz??
Tesekkur ederim canım bende bugun siparis vericem.Ben kullanmadim henuz ama en cok onu tavsiye ediyolar olmazsa bu ayy bende onj almayi düşünüyorum
Biraz pahali diğerlerine gore canim ama en iyisi netten siparis. Insallah cabalarina sonuc alirsin tez zamandaTesekkur ederim canım bende bugun siparis vericem.
inşallah ikimizde sonuç alırız canım senin regl günün ne zamanBiraz pahali diğerlerine gore canim ama en iyisi netten siparis. Insallah cabalarina sonuc alirsin tez zamanda
27si canim. Beklemedeyim sen regl doneminde misininşallah ikimizde sonuç alırız canım senin regl günün ne zaman
Ben ovulasyon testini kullanıyorum memnunum gitti gidiyordan alıyorum 30lu falan yanında gebelik testi de veriyorKızlar ben n11 den sipariş vermek istiyorum. Bu markayı kullananlar varmi? Memnun musunuz??
Yok canım benim biteli 1 hafta oldu 24 günde bir oluyorum27si canim. Beklemedeyim sen regl doneminde misin
O zaman test icin bu ayi es gecmen gerekecek canim insallah testlerine gerek kalmazda çöp olur arada duamida edim deYok canım benim biteli 1 hafta oldu 24 günde bir oluyorum
Teşekkür ederim bende ilk defa kullanıcam inşallah bakalımBen ovulasyon testini kullanıyorum memnunum gitti gidiyordan alıyorum 30lu falan yanında gebelik testi de veriyor
Ayy inşallah canım benimde dualarım sizinle ne kadarlık evlisin canım senO zaman test icin bu ayi es gecmen gerekecek canim insallah testlerine gerek kalmazda çöp olur arada duamida edim de
8 aylik canim daha yeni evliyiz Ama istiyoruz işte nasip olur insallahAyy inşallah canım benimde dualarım sizinle ne kadarlık evlisin canım sen
Bende 8 aylik evliyim canım hadi inşallah bu ay ikimizinde olur8 aylik canim daha yeni evliyiz Ama istiyoruz işte nasip olur insallah
Yaa insallah canim ya. Sogan kurunude denemek istiyorum ben hic denedin miBende 8 aylik evliyim canım hadi inşallah bu ay ikimizinde olur
Onuda bugün denicem hep erteliyodum ama artık hiçbirşeyi ertelemicem pazartesi de hastaneye gidicemYaa insallah canim ya. Sogan kurunude denemek istiyorum ben hic denedin mi
Canim adet bitiminden 2 gun sonra baslaman gerekiyormus bende ondan bekletiyorum bu ay sogan kurunu. Bence bu adetini bekle kan isteyecektir onuda sabah erken saatte ac karnina adetin 2veya 3. Gunu vermen gerekOnuda bugün denicem hep erteliyodum ama artık hiçbirşeyi ertelemicem pazartesi de hastaneye gidicem
Hadi ya gec kaldımCanim adet bitiminden 2 gun sonra baslaman gerekiyormus bende ondan bekletiyorum bu ay sogan kurunu. Bence bu adetini bekle kan isteyecektir onuda sabah erken saatte ac karnina adetin 2veya 3. Gunu vermen gerek
Insallah gerek kalmaz ama onumuzdeki adetinde aksatma git doktora canim bende daha buay gittim tahlil verdim.Hadi ya gec kaldım
Sen gittinmi hastaneye ne dediler alttan muayene falan yapıyolar dimiInsallah gerek kalmaz ama onumuzdeki adetinde aksatma git doktora canim bende daha buay gittim tahlil verdim.
Normalde yapiyolar canim ben calistim daha once hastanede ama bu gittigim doktor.cok ilgisizdi degil alttan normal ultrasonla bile bakmadi sadece tahlillerime bakti normal dedi.Sen gittinmi hastaneye ne dediler alttan muayene falan yapıyolar dimi