Laboguick test silik

bebekh

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
105
14
22
Arkadaşlar merhaba ovülasyon testi kullandım bu ay tam 15 gün önce pik oldu 14 gün önce de çatladı. Yani yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmiş oluyor bugün. Bir gebenin günlüğü ile ovülasyon takibi yaptım. Elimde laboguick gebelik testi vardı sabah denedim ve silik çizgi çıktı sonra bir gebenin günlüğünün gebelik testini denedim onda negatif çıktı. Bir tane daha laboguick vardı onu da denedim ilk 5 dakika içinde laboguick silik çizgi çıkıyor. Hangisine güvenmeliyim acaba var mı lütfen yardımcı olun. Daha önce laboguıckle yine şüphelenip yapmıştım ama ikinci çizgi hiç çıkmadı

Eklentiler

• 29AF61C6-0A01-4A12-94C0-3DA49924CBB7.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 82
  • 68109D44-0CB5-44DE-93AA-717C4EA23363.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 81
  • 34B91653-744D-4A2A-906D-47165DA4506D.jpeg
    136,4 KB · Görüntüleme: 86
Evet bu testler pozitif ama sanirim su durumda en mantiklisi kan vermeniz hassasiyetleri farkli olabilir testlerin

Canım gebeysen bile erken regl günün geçince bir hafta sonra idrarda en net görürsün biraz daha bekleyip testini tekrarla awox veya softec marka testleri güvenilir diyolar trendyoldan felan topluca alabilirsin ben 28 tane testi 350 ₺ gibi bir fiyata aldım rahat takip ediyorum çizgi gördüğüm anda doktoruma gideceğim

Laboquick asla yalancı pozitif çıkarmıyor, test bozuk değilse en güvenilir marka.Ve en düşük düzeyde hcg yakalıyor. Tebrik ederim

Laboquick asla yalancı pozitif çıkarmıyor, test bozuk değilse en güvenilir marka.Ve en düşük düzeyde hcg yakalıyor. Tebrik ederim
İnşallah öyledir hafif bir karın ağrım var bel ağrısı da var ama umudum da var adetim aslında 4 gün gecikti ama yumurtlama adetimin 20. Günü oldu ya acaba ondan mı gecikti diye düşünüyorum

İnşallah öyledir hafif bir karın ağrım var bel ağrısı da var ama umudum da var adetim aslında 4 gün gecikti ama yumurtlama adetimin 20. Günü oldu ya acaba ondan mı gecikti diye düşünüyorum
Benim ilk belirtim regl ağrısıydı. Kan verince yazın buradan mutlaka :)

Laboquick hiç yanlış göstermedi canım bende. Gebenğn günlüğü hiç kullanmadım ama laboya güveniyorum. Hatta erken gebeliklerden daha hassas olduğunu düşünüyorum benim 28 olan betamda silik çizgi gösteriyordu.. Baya hassas yani

Ben öyle hissediyorum, burada kime söylediysem de hamile çıktı. Yine de Allah'ın işine sual olunmaz tabii ki. Dualarım sizinle
Size birşey sorabilir miyim benim alt karında sertleşme var sizde olmuş muydu sanki gaz var gibi ben kan vermedim muallakta kaldım testi de tekrarlamadım üzülecek gibi hissediyorum maalesef

Size birşey sorabilir miyim benim alt karında sertleşme var sizde olmuş muydu sanki gaz var gibi ben kan vermedim muallakta kaldım testi de tekrarlamadım üzülecek gibi hissediyorum maalesef
Canım bende şişlik vardı aşılama olduğu için sanırım hep şişti o yüzden emin olamıyorum. Testi tekrarlasana ben heyecan yaptım

Bende laboquickle bu şekilde silik şekilde öğrendim her yaptığım silik çıkıyordu adete 4-5 gün kala öğrenmiştim ben yumurtamanin 11 günü idi sanırım

Bende laboquickle bu şekilde silik şekilde öğrendim her yaptığım silik çıkıyordu adete 4-5 gün kala öğrenmiştim ben yumurtamanin 11 günü idi sanırım
Peki karnınızda şişlik var mıydı ben her an adet olacak gibiyim iyice umudum kalmadı aslında adet gecikmesinin 6. Günü ama yumurtlamam biraz geç oldu benim 20. Günde Şuan yumurtlamanın 17. Günü yaptığım gün de 14. Günüydü

Aslında benim tüm adet belirtilerim kalkmıştı hiçbiri yoktu sadece göğüs hassasiyeti dışında başka belirtim yoktu

Kızlar ben bugün testi tekrarladım yine silik çizgi neden böyle oldu eğer olsaydı şimdiye kadar netleşmesi gerekmez miydi

Eklentiler

• B0F7AE91-5F75-411A-94D6-828617164742.jpeg
    134 KB · Görüntüleme: 33
  • 3B08C6DC-DFE3-4084-A0F7-656C50B7F581.jpeg
    87,3 KB · Görüntüleme: 21
  • BE553404-1CE7-4DC6-BB9B-0EB0786C7435.jpeg
    157,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…