- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.095
- 698
harika olmuuuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gerçekten ama mükemmel görünüyorNe demek olmaz
ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harika olmuuuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gerçekten ama mükemmel görünüyorNe demek olmaz
Çok teşekkür ederim balımDavulunu severim Ellerine sağlık canım, patlıcan ♥❤ben ,çok güzel olmuş bol şanslar
Tamm şimdi oldu gel öpeyimharika olmuuuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gerçekten ama mükemmel görünüyor
ellerine sağlık
Çok teşekkür ederimİçine patlıcan giren herşeye bayılırım, eminim ki görünüşü kadar tadı da çok güzeldir
Sunum da harika görünüyor
Rica ederim tatlimmÇok teşekkür ederim balım
Davulunu seveyim seninHayırlı Ramazanlar
Sahur dedinmi davulsuz manisiz olmaz
Eki Görüntüle 2626300
patlıcan oymadınmı
tadına doymadınmı
beni kınama anam
sen cahil olmadınmı
hadi başlayalım sahur tarifimize
Malzemeler
Eki Görüntüle 2626318
1patlıcan
1Patates
1 domates ve 1 çk salça
1 -2 dalMaydanoz ve nane
Z.yagi
7 Tost ekmeği
2Kaşık Yogurt
1kasik Pınar labne
1er tk Kekik ve pul biber
Yapılışı
Tost ekmeklerimizin ortasını bardak vb bir aparatla halka halka çıkarıyoruz . zeytinyağı,kekik ,pul biber karisimina bandirip tost makinesinde kizartmaya birakiyoruz.
Eki Görüntüle 2626314
Patlicanimizi ve patatesimizi soyup küçük küçük doğruyoruz.kizgin yagda kizartip havlu kağıt uzerine alıyoruz.domateslerimizi rendeleyip maydanozumuzu doğruyoruz tuz ekleyip suyunu çekene kadar pişiriyoruz.labne ve yogurdumuzu da ayri bir kapta karistiryoruz (sahur disinda sarımsaklı yapın)Eki Görüntüle 2626320 Eki Görüntüle 2626321
Sıra geldi birleştirmeye.kizarmis soğumuş ekmeklerimizin üstüne once yoğurt sosu sonra patlıcan kızartması ve domates sosunu koyuyoruz üzerine de nane sunuma hazır Eki Görüntüle 2626322
Veeeee sunummmEki Görüntüle 2626323 Eki Görüntüle 2626324 Eki Görüntüle 2626325 Eki Görüntüle 2626326 Eki Görüntüle 2626327 Eki Görüntüle 2626329 Eki Görüntüle 2626331 Eki Görüntüle 2626332 Eki Görüntüle 2626333 Eki Görüntüle 2626334 Eki Görüntüle 2626335
Teşekkür ederim canımDavulunu seveyim senin
Ellerine sağlık canım çok leiz ve de şık duruyor,başarılar dilerim
İademiz yok malesefDur la başarılar dilemeyecektim ,yanlışlık oldu geri alayım
Sağol abi sayende iki rakip eleniyor her seferindeah canfeb ah... ben oy vermiyeyim diye patlıcan koydun değil mi ? benim oy verdiklerim birinci olamıyor meydan da sana kalıyor....
olsun ama ben yine de seni tutuyorum