• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasty

hera11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
17
1
1
23
Merhaba herkese. Daha önce bu konuda 1k lık açılmış başlık var. Çogğunu okumaya çalıştım fakat fakat kafam çok karıştı. Ameliyatı olmaya karar verdim . Ameliyatı yaptırmış olan ve bana doktor önerebilecek birileri var mı ? Bir çok doktor ve sahte yorum var. O yüzden yazılan her doktoru ince ince tekrar araştıracağım.İstanbulda yaşıyorum . Ve fiyat bilgisi de yazarsanız çok mutlu olurum çünkü bu da çok önemli bir konu

Ben Özgür Kartal’a 8 bin liraya oldum Temmuz 2020’de☺️

Evet, zaten çoğu konuda memnuniyetimi dile getiriyorum gerçekten işinde bir numara bence. Açıkçası ben onun revizyonlarını da gördüm, yani başkasında olup ona revizyona gelenleri.. Gerçekten korkutucuydu, maddi anlamda iki kez ödeme yapılıyor falan hiç o riski göze alamadım her çalışmasını da beğendim ayrıca ön görüşmemiz 2 saat kadar sürdü. Yine olsa yine kendisine yaptırırdım

Merhaba herkese. Daha önce bu konuda 1k lık açılmış başlık var. Çogğunu okumaya çalıştım fakat fakat kafam çok karıştı. Ameliyatı olmaya karar verdim . Ameliyatı yaptırmış olan ve bana doktor önerebilecek birileri var mı ? Bir çok doktor ve sahte yorum var. O yüzden yazılan her doktoru ince ince tekrar araştıracağım.İstanbulda yaşıyorum . Ve fiyat bilgisi de yazarsanız çok mutlu olurum çünkü bu da çok önemli bir konu
Ben buldugum her konuya yaziyorum.Bu konuyu arastirirken burda baska sitelerde deli gibi yorum okudum mesajlastim.Saolsun yardimci olanlar oldu bende artik yaziyorum yardimci olabilirsek ne mutlu.Ozeldende istedigin her soruyu yanitlarim. Ben enfeksiyon sikayetiyle ilk devlet hastanesine gittim.İc dudaklar tamamen mikrobu tasiyor bilirsiniz.Doktor ilk ilac verdi kesilmedi labioplasti dedi ama ben devlette yaptiramam genelde ameliyatlar icin ozeli seciyorum.Esra Cabuk Comerte oldum memnun da kaldim acikcasi.5ay oldu veya gecti odemlerim indikten sonra biraktim takibi.Mutluyum enfeksiyonum gitti goruntu duzeldi.

Merhaba.Ben özgür kartal ı düşünüyorum.Fiyatıda 8000 civarı diyorlar.Görüşmeye gitmeyi düşünüyorum.Eğer bir bilgi edinirsen iletişim halinde olabilir miyiz? Yardımcı olalım birbirimize

Ben Ankara da yasiyorum ve 6500civari odedim toplamda Esra Cabuk Comert yapti ameliyatimi 1 yili gecti memnun kaldim.Umarim istediginiz gibi bir doktor bulursunuz arastirmak cok onemli.

Back