Merhaba kliniktemi yaptı ameliyatı şuan nasılsınızDoktorum Ebru zülfikaroğlu inanın o kadar çok panik yapıp korktum ki hangi yöntem ile yaptı hiç bilmiyoum karambole gittim hiç sormadım hangi yöntem olucak diye ne olursa olsun eskisinden güzel olucak diye düşündüm sonuç olarak şişliklere rağmen iyi gibi duruyor imkanınız varsa mutlaka yaptırın klitorise sanırım müdehale etti çünkü çok aşağıdayken şimdi daha yukarıda zaten yukarı alıcaz gibi bir şeyler söylemişti korkudan panikten ne dedi ne yaptı çok hatırlayamıyorum bile görünüş olarak her ne yaptıysa iyi duruyor
Ne kadar para verdiniz birdeDoktorum Ebru zülfikaroğlu inanın o kadar çok panik yapıp korktum ki hangi yöntem ile yaptı hiç bilmiyoum karambole gittim hiç sormadım hangi yöntem olucak diye ne olursa olsun eskisinden güzel olucak diye düşündüm sonuç olarak şişliklere rağmen iyi gibi duruyor imkanınız varsa mutlaka yaptırın klitorise sanırım müdehale etti çünkü çok aşağıdayken şimdi daha yukarıda zaten yukarı alıcaz gibi bir şeyler söylemişti korkudan panikten ne dedi ne yaptı çok hatırlayamıyorum bile görünüş olarak her ne yaptıysa iyi duruyor
Merhaba çok geçmiş olsun dilerim daha iyisinizdir. Ameliyatı lokal ya da genel şeklinde tercihe göre mi yapıyor doktor yoksa sadece lokalle mi? Benim görüştüğüm doktorlar hep genel dedi ki ben de öyle terich ederim. Genel olunca fiyat artıyor amaDoktorum Ebru zülfikaroğlu inanın o kadar çok panik yapıp korktum ki hangi yöntem ile yaptı hiç bilmiyoum karambole gittim hiç sormadım hangi yöntem olucak diye ne olursa olsun eskisinden güzel olucak diye düşündüm sonuç olarak şişliklere rağmen iyi gibi duruyor imkanınız varsa mutlaka yaptırın klitorise sanırım müdehale etti çünkü çok aşağıdayken şimdi daha yukarıda zaten yukarı alıcaz gibi bir şeyler söylemişti korkudan panikten ne dedi ne yaptı çok hatırlayamıyorum bile görünüş olarak her ne yaptıysa iyi duruyor
Teşekkür ederim Şuan çok memnunum ameliyat olalı 5 hafta oldu görüntü tabiki orjinali gibi değil ama eskisinden kat kat güzel ilk 10 gün gerçekten sıkıntılı ama ağrı kesicilerle dayanılabiliyor ben özellikle lokal anestezi istediğim için sadece Ebru hanımla görüştüm genel anestezi beni biraz korkutuyor Sanırım çoğu doktor epidural yöntemiyle yapıyor ki teyzem de öyle oldu sadece belden aşağısı uyuşturuldu. Ama eğer acı duyacağınızı düşündüğünüz için lokalden çekiniyorsanız zerre kadar acı hissetmedimMerhaba çok geçmiş olsun dilerim daha iyisinizdir. Ameliyatı lokal ya da genel şeklinde tercihe göre mi yapıyor doktor yoksa sadece lokalle mi? Benim görüştüğüm doktorlar hep genel dedi ki ben de öyle terich ederim. Genel olunca fiyat artıyor amaiyileşme süresi ilerleyince görüntüden memnunlupunuzla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
Orjinali gibi kapalı çizgi şeklinde durmuyor yani hani dışarıdan bakıldığında hiç birşey gözükmüyor değil bu benim dış dudaklarımın yok denecek kadar az olmasından kaynaklı genel olarak ben çok memnunum iz olarak tabi ki iz var ama biz bildiğimiz için anlıyoruz yoksa kolay kolay anlaşılacak bir iz değil doktorunuzu çok iyi seçin ben sonuçtan memnunum fakat keşke daha fazla araştırsaydım da demiyor değilimNe güzel çok sevindim adınıza. Darısı başımıza. Çekincem acı değil aslında ama cesaretim yok nedense başka bir yer için aynı şeyi düşünmüyorum ama orda bir şey yapılırken uyanık olmak nasıldır canlandıramıyorum. Orijinali gibi değil derken, sorumu mazur görürseniz, yabancı sitelerde gördüğüm ameliyat öncesi sonrası fotolarda dikkatimi bazen orjinal haline göre kıvrımlı olması çekiyor, o şekilde mi kastettiğiniz fark? Yoksa iz vs mi?
Bence en az 3 gün almalısınız benim 3 güne yürüyüşüm anca düzeldi 10 gün boyunca da günde 2 defa ağrı kesici kullandım 10 günün sonunda çok rahattımLabioplasti sonrası işten izin almak şart mı?
Ya simdi etrafimida kimse bilmicek eve gelicez evde anne baba. Distan nasil yuruyorsunuz yani belli olur mu olmaz mi cok merak ediyorumBence en az 3 gün almalısınız benim 3 güne yürüyüşüm anca düzeldi 10 gün boyunca da günde 2 defa ağrı kesici kullandım 10 günün sonunda çok rahattım
Zaten ilk üç gün buz kalıbı koymalısınız çünkü ağrı ve acısını inanılmaz hafifletiyor bunları düşünmeniz gerekli ben evli olduğum için sorun olmadı çevreme yürüyüşüm için spor yaparken bacağımı fazla açtığımdan dolayı kasımı zedelemişim o yüzden zor yürüyorum dedim ama belki sizin daha kolay geçer teyzem de aynı ameliyatı oldu onun belden uyuşturuldu bir gün hastanede kaldı ertesi gün ne ağrı ne sızı ne de yürüyüşünde bozukluk oldu iki güne işine başladı herkesin yapısına göre işlem yapılıyor benim baya toparlanması gerekiyordu o yüzden dikişlerimde fazlaydı ağrımdaYa simdi etrafimida kimse bilmicek eve gelicez evde anne baba. Distan nasil yuruyorsunuz yani belli olur mu olmaz mi cok merak ediyorum
Bende Ebru hanım a oldum ameliyatı inşallah sizin de sorunsuz geçerArkadaşlar ben de perşembe ebru hanıma randevu aldım inşallah bir sorun çıkmaz.
Arkadaşlar ben de perşembe ebru hanıma randevu aldım inşallah bir sorun çıkmaz.
Aynen bende bunları cok merak ediyorum..
Canım ben ailem anlamasın diye düştüm ve ayağımı burktum diyeceğim ayak bileğimi bandajla saracağım yalan söylemekten nefret ediyorum ama başka çarem yok çok utanıyorum bu durumdan kimseyle paylaşamıyorum söylesem gereksiz bulup engel olurlar o yüzden mecbur kaldımYa simdi etrafimida kimse bilmicek eve gelicez evde anne baba. Distan nasil yuruyorsunuz yani belli olur mu olmaz mi cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?