• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasty deneyimim

Evet benim olmami engelleyen mesele o. Evde annem babam ne diyecem bacak acik yuruyucem ne derim dusuncesi... insallahh senin agrin sizin bile olmazda gerek kalmaz
İnşallah canım ama en az bir hafta zor yürürüm diye düşünüyorum o yüzden böyle bir şey düşündüm keşke yalan söylemek zorunda kalmasam ama anneme babama anlatamıyorum zor bir durum normal bir yer olsa neyse de işte ne yaparsın bu da Allahtan

Bende Ebru hanım a oldum ameliyatı inşallah sizin de sorunsuz geçer
Canım çok teşekkürler bir sorum olacak nasıl bir kıyafet seçsem rahat ederim ve nasıl bir iç çamaşırı ? Bir de operasyonun hemen ardından mı buz koyayım günde kaç saat koyayım ? Şimdi nasıl görüntüden memnun musunuz ? Sorularımla boğdum özür dilerim :)

Merhaba m
Canım çok teşekkürler bir sorum olacak nasıl bir kıyafet seçsem rahat ederim ve nasıl bir iç çamaşırı ? Bir de operasyonun hemen ardından mı buz koyayım günde kaç saat koyayım ? Şimdi nasıl görüntüden memnun musunuz ? Sorularımla boğdum özür dilerim :)
Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm ameliyat oldunuz mu nasıl durumunuz

Merhaba m

Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm ameliyat oldunuz mu nasıl durumunuz
Merhaba ameliyatı Perşembe günü saat dört gibi oldum. O gün iğnelerin etkisiyle bir şey anlamadım ama iğnelerin etkisi geçince baya ağrım oldu ağrı kesici iğne yaptırdım şeklini ilk olduğum an beğenmiştim sürekli ara ara buz koydum ama ona rağmen bugün çok fena ödemim oldu sizin de olmuş muydu ? Ne zaman geçer acaba ?

Merhaba ameliyatı Perşembe günü saat dört gibi oldum. O gün iğnelerin etkisiyle bir şey anlamadım ama iğnelerin etkisi geçince baya ağrım oldu ağrı kesici iğne yaptırdım şeklini ilk olduğum an beğenmiştim sürekli ara ara buz koydum ama ona rağmen bugün çok fena ödemim oldu sizin de olmuş muydu ? Ne zaman geçer acaba ?
Genel olarak yatıyorum arada kaykılarak oturuyorum ödem geçmesi için ne yapmalıyım görüntü bugün beni korkuttu klitorisim şişmiş baya ama bugün ağrım pek yok bir de tansiyonum düşüyor ara ara

Çok ge
Ödemler sizin de olmuş muydu ? Bir de dikiş izlerinin geçmesi için krem kullandınız mı?
Çok geçmiş olsun merak etmeyin benimde ödemlerim oldu sadece baticon ile pansuman yaptım krem kullanmadım hatırladığım 10-15 güne ödemler iniyor sürekli buz kalıbı koymuştum o çok rahatlattı beni

Çok ge

Çok geçmiş olsun merak etmeyin benimde ödemlerim oldu sadece baticon ile pansuman yaptım krem kullanmadım hatırladığım 10-15 güne ödemler iniyor sürekli buz kalıbı koymuştum o çok rahatlattı beni
Çok teşekkürler canım valla ameliyatı ilk olduğumdaki görüntüyü çok beğenmiştim ama şimdi çok şiş ve şu an güzel görünmüyor zaman geçtikçe ilk yapıldığı halini bulur mu sizce ? Bugün Ebru hanıma mesaj yazdım sabırlı olun zamanla düzelir ama ben yine de tedirgin oluyorum bugün 6 gün oldu :( korkmaya başladım bakalım biraz daha bekleyeyim

Çok teşekkürler canım valla ameliyatı ilk olduğumdaki görüntüyü çok beğenmiştim ama şimdi çok şiş ve şu an güzel görünmüyor zaman geçtikçe ilk yapıldığı halini bulur mu sizce ? Bugün Ebru hanıma mesaj yazdım sabırlı olun zamanla düzelir ama ben yine de tedirgin oluyorum bugün 6 gün oldu :KK43: korkmaya başladım bakalım biraz daha bekleyeyim
Canım hiç telaş yapma zamanla iniyor şişliği benim ağrım 10 gün sonra geçti benim de çok şişti daha çok yeni benim tam 3 ay oldu anca oturuyor merak etme

Back
X