Labioplasty 1.haftam

Cherrywoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
126
26
28
Arkadaşlar merhaba baska bir başlıkla açmıştım ama kimse ilgilenmedi yazımla herkes farklı birşey yazmış 3.gün ayağı kalktım ise gittim gibi tabiki benim ki sadece labioplasty olmadığı icin iyileşmem uzun sürüyor fracin baticon eau de golard ve buz uygulaması yapıyorum onun dışında etol ve sulcid vardı. aynı zamanda üç farklı operasyon geçirdim labioplasty +clitoralhood +clitoris estetiği suan ameliyat gününü sayarsam 1.haftaya yeni girdim 4.günden itibaren bir anda iyileşme başladı hala acım var ilk gün şişlik hicbicbiesey yoktu 4.güne kadar baya bir şiş ve kaşıntı yanmalı geçti süreç bugün 6.gün şişlikler azalmaya başladı suan morluklar var yanma kasıntı azaldı devam eden günlerde bildireceğim Cumartesi yada pazartesi kontrolüm var sizi haberdar edeceğim sevgiler

:) bugün 12. Günüm doktor antibiyotiği kesmisti kontrole gittiğimde tekrar yazdı 1500 mg şişlik hala var iniyor zamanla morluk nerdeyse yok oldu ama renk değişimi hala mevcut onun oturması 3 ayı bulur ufak ufak dikişler atmaya başladı 2-3 tanesi atmış bile ama oturamıyorum hala kesinlikle ..

Canım merhba bende ayın 9 unda ameliyat oldum benimkide permopilasti dogum kesim acıktı o tekrar farklı yerden dikildi estetik ameliyatla acaba agrılarınız kaç günde gectı ne zaman normal hayata dondunuz

Canım merhba bende ayın 9 unda ameliyat oldum benimkide permopilasti dogum kesim acıktı o tekrar farklı yerden dikildi estetik ameliyatla acaba agrılarınız kaç günde gectı ne zaman normal hayata dondunuz
Suan 23.gün 20.gün itibariyle yan yatabiliyor rahatça ev işi yapar hale geldim

Anladim benim 2. Haftam rahat gezemiyorum agri oluyor hala dikisimde duruyor ve ödem var biraz senin dikislerfe hala duruyormu

Yok benimki 3.hafta sonu komple dikişlerim eridi suan 4.hafta bitti 5.hafta icindeyim sisim hala var ve sertlik var 2 hafta sonra yani 12 agustos gibi sislerimde iner diye düşünüyorum

Benim bugun agrim var pazar gunu gezdim suan rahatsizim elimi detemiyorum cok sizliyor dikislerim birde hala duriyor erimedi bir turlu 1 hafta daha bekleyim bari ya

Merhaba ben labioplasti ve klitoris estetigi oldum bugun 9 cu günum ve klitorisimde asiri hassasiyet var dokununca bile rahatsız oluyorum doktor tam iyleşmesini bekle dedi. Sizde durumlar nasil?

X