- 28 Ocak 2016
- 36
- 4
- 30
Gecmis olsun cok.Yazdiysanizda goremedim.nerede oldunuz hangi hastane ve doktor ismi nedir ve tabikide fiyat hepsi cok onemli konular:/şöyleki hoca çok yoğun gelmeden önce nereden geleceğinizi söyleyin. bir gece yatabiliyorsunuz duruma göre. normal dikiş nasıl olurdu bilemiyorum ama lazer ile kesildi dehşet bir yanma yaşıyorsunuz. buz ile sönüyor tabi ağrı kesici ve antibiyotik dikkatli kullanıyorsunuz dikişi almıyor kendi erimesini bekliyor. sürekli bir kontrol var görmesi gerekiyor. ben tuvalette oldu. kabız olmayın diye yazmamın en büyük gerçeği bu dikiş patladı bende. revize ederim dedi daha 4 ayı tamamlaması gerekiyor ondan önce tekrar ameliyat etmiyor. daha ufakta olsa şişlik var. görüntü gerçekten 2 haftadan sonra beliriyor. eskisinden çok iyi karşılaştırma fotoğraflarını hoca da gösteriyor size.. istediğiniz soruları sorabilirsiniz.
Teşekkürler yardımın için. Geçmiş olsun umarım zamanla eşitlenir şişlik yok oldukça. V ya da w gibi mi kesi yapıldı yoksa boydan boya mı ve de iz kaldı mı? Dr hiç iz kalmayacak diyor mu?şöyleki hoca çok yoğun gelmeden önce nereden geleceğinizi söyleyin. bir gece yatabiliyorsunuz duruma göre. normal dikiş nasıl olurdu bilemiyorum ama lazer ile kesildi dehşet bir yanma yaşıyorsunuz. buz ile sönüyor tabi ağrı kesici ve antibiyotik dikkatli kullanıyorsunuz dikişi almıyor kendi erimesini bekliyor. sürekli bir kontrol var görmesi gerekiyor. ben tuvalette oldu. kabız olmayın diye yazmamın en büyük gerçeği bu dikiş patladı bende. revize ederim dedi daha 4 ayı tamamlaması gerekiyor ondan önce tekrar ameliyat etmiyor. daha ufakta olsa şişlik var. görüntü gerçekten 2 haftadan sonra beliriyor. eskisinden çok iyi karşılaştırma fotoğraflarını hoca da gösteriyor size.. istediğiniz soruları sorabilirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun. Umarım ikinci bir işleme gerek kalmaz. Doktor bey muayene ücreti alıyor mu acaba ilk fırsatta gidip görüşmek istiyorum.dikiş tuvaletimi yaparken patladı. hemen aradım hemen gel dediler kafanda sorun oluşmasın. ama ben işyerinden çıkıp gidemedim. muayeneye gittiğimde küçük bir kapaklar arasında fark oluştu. doktor dedi 4 ay sonra istersen revize yaparım. bekliyorum eylül gibi karar vereceğim çünkü eskisi ile kıyaslayınca çok güzel olduğunu görüyorum. ama benim için çok ağrılı ve acılı bir dönemdi tekrar göze alabilirbmiyim onu bilmiyorum. doktor bu çok küçük bir operasyon olur dedi ama biraz zamana ihtiyacım var.
Ben de olacagım sol dudak bıraz sarkık onu aldıracam umarım iyi gecer bıraz korku var acıkcası bir de devlet hastanesınde olacagım ücretsizArkadaşlar dudaklarda asimetri var labioplasti gerer mi bana tamda evlenecsğim
Ben de olacagım sol dudak bıraz sarkık onu aldıracam umarım iyi gecer bıraz korku var acıkcası bir de devlet hastanesınde olacagım ücretsiz
İstanbul fatih sultan mehmet devlet hastanesındenerde ucretsiz oluyormus acaba hangi devlet hastanesinde
Aaaa gercekten labioplasti ameliyatini ucretsiz devlet hastanesi yapiyorsa harika. Cunku benim gittigim doktor bana 6 bin tl fiyat verdi ve cok uzulmustumİstanbul fatih sultan mehmet devlet hastanesınde
Doktorun adı ne? Siz gidip görüştünüz mü acaba ?İstanbul fatih sultan mehmet devlet hastanesınde
Memnun musunuzkızlar labioplasti oldum. istanbulda hastanede 2.500 tl lazer ve anestezi yapıldı. o kadar uzağa gitmeye gerek yok . merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Mrb çok geçmiş olsun şimdi durumunuz nasıl memnunmusunuz hangi Dr oldunuz fiyat nekadardı acaba...dikiş tuvaletimi yaparken patladı. hemen aradım hemen gel dediler kafanda sorun oluşmasın. ama ben işyerinden çıkıp gidemedim. muayeneye gittiğimde küçük bir kapaklar arasında fark oluştu. doktor dedi 4 ay sonra istersen revize yaparım. bekliyorum eylül gibi karar vereceğim çünkü eskisi ile kıyaslayınca çok güzel olduğunu görüyorum. ama benim için çok ağrılı ve acılı bir dönemdi tekrar göze alabilirbmiyim onu bilmiyorum. doktor bu çok küçük bir operasyon olur dedi ama biraz zamana ihtiyacım var.
Siz hangi hastanede oldunuz ameliyatınızı nasıl yapıldı v şeklinde birde düz kesildiğini okumuştum memnunmusunuz şuanMerhaba doktor 4 ay sonra düzeltme yaparim demişti bugün yaptı gayet iyi geçti küçük bir düzeltme olduğu için sadece şunu anladim cok da sevmiyorlar düzeltme işlemini bana ne zaman ıstersen gel yaparız dedi gittim bu cok da önemli bir detay değil dedi önce bi hatırlamadı muayene kaydı açıp 100tl ödedim. Sonra biz seni ameliyat etmişiz çok güzel olmuş dedi ben anlatmaya çalıştım ama anlamadı. Sabah geldim hastaneye işlem yapıldı 2 dikiş için 150 tl ödedim kampanya ile 2500 tl idi zaten labiplasti düzeltme işleminde de odediklerim bunlar 15 gün sonra kontrol
Canim ameliyat oldun muGözde erten kılıça labioplasti yaptıran var mı ?
ben lokal anesteziyle oldum. inan genele hiç gerek yok. 1 dakika içinde uyuşuyor ve hiç bi şey hissetmiyorsun. benimki 1 saat sürdü ve muhabbetle geçiyor zaten hemen kalkıp evine dönebiliyorsunBen de cok kararsiz kaldim. Forumlarda yazan doktorlarin cogunun ozel klinigi var. Ben hastanede genel anesteziyle yaptirmaktan yanayim. Bu doktorlar yapiyor mu bilmiyorum. Ama yarin Korkut Arslan'a sormayi dusunuyorum.