Labioplasti

Aynen katılıyorum. Bu estetik bir ameliyat olduğundan plastik cerrahların alanı.. Bu ameliyatı geçen yaz çok yakın bir arkadaşım olmuştu ve çok memnun kalmıştı, doktoruda öve öve bitirememişti. Ödem, kaşıntı vs sorunlarıda hiç olmadı bildiğim kadarıyla. Bayaa araştırmıştı olmadan önce özellikle labioplasti konusunda Ankara'da en çok tavsiye edilen doktorun Dr Gözde Erten olduğunu söylemişti. Bu estetik işine bir defa bulaşınca önüne geçilmiyor, bende yaklaşık 2 ay önce meme büyütme ameliyatı olmuştum, şimdide labioplasti düşünüyorum. Buarada ameliyatı oldu dediğim arkadaşımla artık görüşmüyoruz, o dönem ben böyle bir ameliyat düşünmediğim için detaylıca sormamıştım. Bu konuda araştırma sürecindeyim şu sıralar.. Dr Gözde Erten e bu ameliyatı olan var mı acaba?

Selam canım ben 2014 yılında labioplasti ameliyatı olmuştum Gözde hanıma. Araştırma sürecimde Labioplasti konusunda Ankara'da en çok Gözde hanım tavsiye ediliyordu. Dr olarak tavsiye ederim. Benimde forumda yazıldığı gibi ödem, kaşıntı vs sorunlarım olmadı şükür. Ameliyata bağlı olarak hafif ağrı oluyor tabiki iki üç hafta, ama çok hafif birşey yani, baş ağrısından karın ağrısından çok daha rahatsız edici bir ağrı yani.. Sormak istediğin şeyler olursa özeldende yazabilirsin, labioplasti hakkında 6 ay araştırma yapmış ve ameliyat sürecini yaşamış biri olarak bayaa bilgi sahibiyim diyebilirim :)

Ben yaklaşık iki ay önce Turgay Karakaya adlı doktorun özel muayenehanesinde labioplasti oldum. İç dudaklar çok sarkık değildi fakat epey dolgundu. Hep aralık ve tasmiş goruntu vardi. Bir taraf digerine göre daha sarkıktıtı. Son donemlerde zayifladigimdan iyice rahatsizlik veriyordu.

Öncelikle watsaptan ulaştım kendisine. Fiyat öğrendim. Öğrenciyim diye 2500 tl den 1500e düşürdü. Muayeneye gittiğimde direkt "kızlık zarı dikimi miydi sizin?" demesinden işinin çok ehli biri olmadığını anladım. Fakat makul fiyatı için denemeye değer dedim. Klitorise dokunmayacaktı çünkü iyi ki de dokunmamış.

Musterilerini devamlı unutan biri. 3. Gelisimde dahi 1500e anlastigimizi unutmus gibi yaparak şansını denedi fakat anlaşmanın 1500 tl olduğunda ısrar edince ustelemedi. Lokal anestezi ile oldum. Bana "oldugun gun ise gidersin hemen yapabiliriz" denildi. Cesaret edemedim. Yapildigi gun zerre uyuyamadim agridan yanmadan. Dayanikli bir insan olarak kendimi aģlayıp agridan istifra ederken buldum. Bi terslik var mi diye yazdim tek taraf daha cok agriyordu. Soguk ve kisa cevaplarla olacak o kadar diye cevap veriyordu. 3gun hareket edemedim doğru dürüst. 2 hafta dogru durust bacaklarimi kapatip yatamadim. 3 hafta yan donerek yatamadim.

Bana V teknigi olacagini soyledi ama ona hic benzemiyordu. Kesi olmayan alt kisimda dahi sacma sapan dikisler vardi gereksiz yere iz yaptilar. Bir tarafin dikisi tutmadi tutmayacagi da barizdi zaten kesim dikim berbat çünkü. Ayrica ameliyat sirasinda tam uyusmadan islemler yapildi. Hissediyorum diyordum cok sisiyo diye tekrar uyusturamam diyordu. Deli gibi agliyordum travmaydi. Muzik falan hicbir sey yok. Makas sesleri dikisler hepsini duyup hissettim. Olduktan sonra dalga gecer gibi cok dogal oldu dediler bir de. Dikis tutmayinca once o tutmayan kismi tekrar dikicez cok basit diyordu. Nedeni hakkinda nazar degdik diyebildi.

Annemle gittigimde annemin yaninda bekaretimi sordu. Bir profesyonel bunu asla yapmaz. Ikinci operasyon daha da kabustu. Dikilecek dedigi parcayi uyusmasini beklemeden bir anda kesti resmen hissettim. Sesi ve acısı hala içimde. Acidan tepki verdigimde yanindaki sicak davranan hemsirenin odadan cikma hamlesini gördüm. Icimi rahatlacak bir sey söylemek şöyle dursun bir de asistanın acıyan gözlerle kaçışını izledim. Sadece bittiginde doktor cok uzuldugunu falan soyledi cok da samimi olmayan bicimde.

Dikme sirasinda asistan çıktığında yalnizken "sana kızlık zarı yapmış miydik" diye sacma bi soru sordu hayir dedim. "Evlilik var mi yakinda" dedi hayir dedim tekrar. Nerde oturuyordun dedi söyledim acıyla. Sonra "bakire miydin" diye sacma sapan bi soru sordu. Yine hayır dedim. İsim soyisim neydi tam olarak dedi söyledim kızgın şekilde bu art arda gelen sacma sorulardan bıkarak. Sonra dinlenme odasinda ablama estetigini gösterirken laf arasinda baska kardes var mi dedi. Agabeyiniz yok yani diye ayrıca sordu. Adeta işkillenmis vaziyetteyim. Erkek arkadasim operasyonun sonuna yetisti. Bunlari ona söylesem delirecek.

Iki kontrolum daha var. Merakla bekliyorum. Ama estetik berbat. Hele ikinci operasyonda daha da kotu. Tek taraf iyice yok oldu ama klitoris tarafindaki fazlalik durdugu icin resmen makasla kesildigi belli. Diger kisimda iyi degil. Foto atabilirim isteyene günü gününe. Simetri farki olursa tekrar bir şey dusunuruz dedi ama asla cesaret etmem. Kotu de olsa bir an önce iyilessin asla dokunmam o kesip dikme travmasina tekrar dayanamam.

Merhabalar yeni üyeyim özelden konuşma nasıl bilmiyorum 22 yaşındayım bu konu hakkında bilgi almam lazım yazabilirmisiniz özelden veya ben nasıl yazacam size

Suan o kasıntıdan bende de var. Dayanamıorm anestol krem almadm. Ama travozol krem ve flukanın ilk tabletını iki gun önce içtim. Harelde uc gun sonra dıgerını içmem gerekıyormus. Gecmıck dıye korkuyorum. Dayanılmaz bırsey bu on dort gun oldu yaptıralı valla basta ödem dısında bir sıkntı yoktu buda nerden cıktı anlamadm

En büyük korkum duyu kaybının olması yaşımda çok genç ve bekarım.. Nerde oldunuz siz ?? Bide bu operasyon hamileye kalmaya engel olmaz dimi
Duyu kaybınolmuyor kesınlıkle!! Guvenılır iyi bır doktor bul ve yaptr bence operasyn sonrası daha fena :) kasıntı fena.. öncesınde karar vermek zor oluyor ama inan kaybettigim vakıte yazık dıceksın olunca

Merhaba benim durumum şu şekilde anlatim..ben vajinismus hastasıyım tedavi sürecim hala devam ediyor 4 senelik evliyim..Maddi anlamda eşimle çok sıkıntılarımız oldu bi türlü tedaviye gidemedim daha bu sene gidebildim doktora ve doktora gittiğim de alttan muane olduğum da kapali kızlık zari ameliyati olmam gerektiğini söyledi duvarımın tamamen kapalı olduğunu ve bu şekilde cinsel birlikteliğin asla olmayacağını soyledi.. ve ben ameliyatı oldum bugün 4.günüm.. ve yanma kaşıntı başladı eriyen dikiş yaptığını söyledi doktorum.. ve inanın şuan yerimde duramıyorum uykuya hasret kaldim ne yapcami bilmiyorum.. kaşıntı yanma için bana ne önerirsiniz fiyto krem bi ise yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…