- 24 Nisan 2016
- 24
- 6
- 1
- 32
Cnm kadin dogum uzmanlati bu ameliyati yapabilmek icin sertifika aliyorlar yani onlarin alani degil bu konu. Tamamiyle plastik cerrahlarin alani, ben bunu bir proftan dinledim. Yani egitim olarak kadin doktorlari nin bu konuyla ilgili hicbir egitimleri yok. Sertifika alarak yapiyorlar. Fakat plastik cerrahlar bu ameliyatta egitim olarak gercek yetkili kisiler. Kadin dog. Uzm. Ucuza yapiyorlar. Estetik cerrahlarin fiyatlari daha pahali o da egitim bilgi farki. Meslekleri estetik sonucta.
Aynen katılıyorum. Bu estetik bir ameliyat olduğundan plastik cerrahların alanı.. Bu ameliyatı geçen yaz çok yakın bir arkadaşım olmuştu ve çok memnun kalmıştı, doktoruda öve öve bitirememişti. Ödem, kaşıntı vs sorunlarıda hiç olmadı bildiğim kadarıyla. Bayaa araştırmıştı olmadan önce özellikle labioplasti konusunda Ankara'da en çok tavsiye edilen doktorun Dr Gözde Erten olduğunu söylemişti. Bu estetik işine bir defa bulaşınca önüne geçilmiyor, bende yaklaşık 2 ay önce meme büyütme ameliyatı olmuştum, şimdide labioplasti düşünüyorum. Buarada ameliyatı oldu dediğim arkadaşımla artık görüşmüyoruz, o dönem ben böyle bir ameliyat düşünmediğim için detaylıca sormamıştım. Bu konuda araştırma sürecindeyim şu sıralar.. Dr Gözde Erten e bu ameliyatı olan var mı acaba?