• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

labioplasti

pttta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
47
3
1
24
gercekten artik ne zaman iyilesicem diye bekliyorum hala otururken rahatsiz hissettiryor hala odemli 43 gun oldu neden boyle cildirmak uzereyim sabrim kalmadi her tuvaletten sonra kurutma makinesiyle kurutuyorum biktim artik sonuc guzel ama hala hic ameliyat olmamis gibi falan da degilim yani belli ameliyat oldu dudaklar haal tam birlesmemis dikisler yok ama belli bariz cildircam

gercekten artik ne zaman iyilesicem diye bekliyorum hala otururken rahatsiz hissettiryor hala odemli 43 gun oldu neden boyle cildirmak uzereyim sabrim kalmadi her tuvaletten sonra kurutma makinesiyle kurutuyorum biktim artik sonuc guzel ama hala hic ameliyat olmamis gibi falan da degilim yani belli ameliyat oldu dudaklar haal tam birlesmemis dikisler yok ama belli bariz cildircam
Antibiyotikli krem kullan şişlik içinde ödem kremi var. Ben kullandım çok iyi geldi. Kontrole gidince konuş mutlaka

Antibiyotikli krem kullan şişlik içinde ödem kremi var. Ben kullandım çok iyi geldi. Kontrole gidince konuş mutlaka
odem kreminin adi ne acaba simdi thiocilline kullan demisti iki haftadir kullaniyorum inmedi hala sisi kontrole gidemiyorum ben baska sehirde olmustum

Normal değil bence

gercekten artik ne zaman iyilesicem diye bekliyorum hala otururken rahatsiz hissettiryor hala odemli 43 gun oldu neden boyle cildirmak uzereyim sabrim kalmadi her tuvaletten sonra kurutma makinesiyle kurutuyorum biktim artik sonuc guzel ama hala hic ameliyat olmamis gibi falan da degilim yani belli ameliyat oldu dudaklar haal tam birlesmemis dikisler yok ama belli bariz c

Farklı bir doktora kontrole gidin bence ameliyat olduğunuz doktor hatasını kabul etmeyip sürecin bu şekilde olduğunu söyleyebilir. Benim de 40 gün oluyor herkesin ameliyatı bünyesi farklı olabilir ama bu kadar uzun sürmesi normal değil diye düşünüyorum.

Back
X