Labioplasti?

ase84105

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
2
0
21
Merhaba, birkaç ay sonra 18 olacağım ve labioplasti için güvenilir bir doktor arıyorum. Daha önce bakındım ama bir türlü düzgün birini bulamadım. Ankara civarında olsa daha iyi olur. Tanıdığınız tecrübe ettiğiniz birileri var mı?

Merhaba,
Ben 2 hafta önce Dr.Özgür Kartal tarafından operasyona girdim. Ertesi gün ayağa kalktım. Hiç bir ağrım olmadı. Sonuç ise mükemmel :) Yeri istanbulda. Kendisini instagramdan takip edebilirsiniz. Bir çok sorunuza cevap bulacağınıza eminim... Bol şans

Benim cok fazla agrim yok, arada batma oluyor. Dikislerim dusmedi henuz.11. Gunum, psikolojik olarak bitik durumdayim yine de..Asimetri sebebiyle yaptirdim. Estetik kaygilarla asla yaptirmayin. Saglik icin zorunluluksa yaptirin. COK COK COK PISMANIM. Ölü gibi hissediyorum. Çok kötüyüm.

Merhaba, birkaç ay sonra 18 olacağım ve labioplasti için güvenilir bir doktor arıyorum. Daha önce bakındım ama bir türlü düzgün birini bulamadım. Ankara civarında olsa daha iyi olur. Tanıdığınız tecrübe ettiğiniz birileri var mı?
Özgür Kartal'ı öneririm ben de 2 hafta önce ameliyat oldum sürecim doktorum sayesinde harika geçti. Haftalarca sürünen insanlara inanamıyorum çok üzülüyorum ben 3 günde ayağa kalktım.

Merhaba, Labioplasti ile ilgili çok mesaj geliyor, önerir misiniz diye..
Kendinizi sevin. Bu gerekli bir ameliyat değil. Tıbbi zorunluluk dışında asla bu işe girmeyin. Ben çok araştırmadan yaptırdım. Hata ettim. Kesinlikle estetik kaygılarla yaptırmayın. !!Psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir ama Emin olun önceki psikolojinizi ararsınız yolunda gitmezse..
İyileşme süreci , ağrı olayına girmiyorum. Dikişler 20 günde falan düşmüyor. Sürekli sızlama ve yabancılık hissi var. Simetrik değil. His kaybı ve kuruluk oluyor. Benden söylemesi. İyi bir tarafı yok mu? Bence yok. Yaptırmak için can atanlar 2 kere değil 2000 kere düşünsün derim.

Kendinizi sevin. Bu gerekli bir ameliyat değil. Tıbbi zorunluluk dışında asla bu işe girmeyin. Ben çok araştırmadan yaptırdım. Hata ettim. Kesinlikle estetik kaygılarla yaptırmayın. !!Psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir ama Emin olun önceki psikolojinizi ararsınız yolunda gitmezse..
İyileşme süreci , ağrı olayına girmiyorum. Dikişler 20 günde falan düşmüyor. Sürekli sızlama ve yabancılık hissi var. Simetrik değil. His kaybı ve kuruluk oluyor. Benden söylemesi. İyi bir tarafı yok mu? Bence yok. Yaptırmak için can atanlar 2 kere değil 2000 kere düşünsün derim.
Kime ameliyat oldunuz? Hiç böyle bir süreç yaşamadım. Ertesi gun ayaktaydım arabamı kullanıp evime geldim. İyiki yaptırmış im diyorum. Özgür hoca 1 numara :)

yeşim yerçok öneririm. benim doktorum o. gerek kendisi, gerek asistanı çok tatlı ve ilgili insanlar. ameliyat sürecim çok rahat geçti. üstelik ben ameliyat olduktan bir gün sonra regl oldum, buna rağmen bir sıkıntı olmadı. ameliyat günü akşam dışarı yemeğe çıkabilecek kadar ağrısızdım. işim gereği sürekli tüm gün ayakta olmam da bir sorun teşkil etmedi. ilk 5-6 gün her tuvalet sonrası pansumanı değiştirmek gerekiyor, günde en az 3-4 kez de tuvalete gidince bir tek o biraz sıkıyor insanı :KK70: bir hafta sonunda şişliklerim de dış dudaklar kapanacak kadar inmişti. 10. günde kontrole gittim kalan dikişler alındı, batma hissi de ortadan kalktı böylelikle. ancak cinsel ilişki için beklememi söyledi. 3 hafta sonra gel söyleyeceğim sana o zaman dedi. ameliyat sonrası pişmanlık ve problem yaşayanlar hep yanlış müdahaleden kaynaklı sıkıntılar çekiyor. yanlış kesim yapıldığı için bunlar oluyor. yeşim hanım işinin ehli, hiç düşünmeden ona yaptırabilirsiniz.

Merhaba, estetik görünümle beraber sağlığım için de yaptırmak istiyorum. Çok sık sistit geçiriyorum ve bu gerçekten canımı sıkıyor. Ergenliğe girdiğimden beri düşünüyor ve istiyorum.

X