Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özgür Kartal'ı öneririm ben de 2 hafta önce ameliyat oldum sürecim doktorum sayesinde harika geçti. Haftalarca sürünen insanlara inanamıyorum çok üzülüyorum ben 3 günde ayağa kalktım.Merhaba, birkaç ay sonra 18 olacağım ve labioplasti için güvenilir bir doktor arıyorum. Daha önce bakındım ama bir türlü düzgün birini bulamadım. Ankara civarında olsa daha iyi olur. Tanıdığınız tecrübe ettiğiniz birileri var mı?
Kime ameliyat oldunuz? Hiç böyle bir süreç yaşamadım. Ertesi gun ayaktaydım arabamı kullanıp evime geldim. İyiki yaptırmış im diyorum. Özgür hoca 1 numara :)Merhaba, Labioplasti ile ilgili çok mesaj geliyor, önerir misiniz diye..
Kendinizi sevin. Bu gerekli bir ameliyat değil. Tıbbi zorunluluk dışında asla bu işe girmeyin. Ben çok araştırmadan yaptırdım. Hata ettim. Kesinlikle estetik kaygılarla yaptırmayın. !!Psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir ama Emin olun önceki psikolojinizi ararsınız yolunda gitmezse..
İyileşme süreci , ağrı olayına girmiyorum. Dikişler 20 günde falan düşmüyor. Sürekli sızlama ve yabancılık hissi var. Simetrik değil. His kaybı ve kuruluk oluyor. Benden söylemesi. İyi bir tarafı yok mu? Bence yok. Yaptırmak için can atanlar 2 kere değil 2000 kere düşünsün derim.
Merhaba, estetik görünümle beraber sağlığım için de yaptırmak istiyorum. Çok sık sistit geçiriyorum ve bu gerçekten canımı sıkıyor. Ergenliğe girdiğimden beri düşünüyor ve istiyorum.Merhaba, Labioplasti ile ilgili çok mesaj geliyor, önerir misiniz diye..
Kendinizi sevin. Bu gerekli bir ameliyat değil. Tıbbi zorunluluk dışında asla bu işe girmeyin. Ben çok araştırmadan yaptırdım. Hata ettim. Kesinlikle estetik kaygılarla yaptırmayın. !!Psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir ama Emin olun önceki psikolojinizi ararsınız yolunda gitmezse..
İyileşme süreci , ağrı olayına girmiyorum. Dikişler 20 günde falan düşmüyor. Sürekli sızlama ve yabancılık hissi var. Simetrik değil. His kaybı ve kuruluk oluyor. Benden söylemesi. İyi bir tarafı yok mu? Bence yok. Yaptırmak için can atanlar 2 kere değil 2000 kere düşünsün derim.