Labioplasti

irrro

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
2
0
26
Labioplasti ameliyatı olup memnun kalmayan oldu mu? Fiyatını da merak ediyorum.

Memnun olmayan cok kisi var burda ben memnun kalanlardanim.Esra Cabuk Comerte yaptirdim.Oyle basit bi operasyon degil zahmetli titizlik isteyen bi surec ama pisman degilim.3000tl odedim ben tabi bi hayli oldu gene fiyat bilgisi alirsaniz iyi olur.

Esra Çabuk Cömertin hastasıyım.Ameliyat olalı 2 yıla yakın oldu görüntü benim istediğim gibi iyileşti bitti ben memnun kaldım.Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?Toplasan 3500 ödemişimdir muayene parası vs. Memnun kalman tamamen göreceli sanırım ha bir de tecrübeli bir doktor muhakkak şart.Ebru Hanım var okumuşsundur sakın böyle tercihler yapma çok pişman olan hastası var.Süleyman Eserdağ da ismi güzel geçen doktorlardan ama biraz fiyat farkı var sanırım.

Son düzenleme:
Operasyon süresi ne kadar sürdü acaba 2 saat olarak okudum ama o kadar suruyormu gercekten

ben oldum 10 gün önce. Özgür Kartal hatta başlık açtım benim sürecimi ordan takip edebilirsiniz .

Ben Cuma günü ameliyat oldum ama hala oturamıyorum, kilom yüksek diye mi acaba? Ertesi gün işinin başına dönenleri hayretle okuyorum da

Ben Cuma günü ameliyat oldum ama hala oturamıyorum, kilom yüksek diye mi acaba? Ertesi gün işinin başına dönenleri hayretle okuyorum da
benim çarşamba tam 2 hafta olacak. Hafif bir hashaslık var bird e ödem tam geçmedi.. Bünyan galiba sağlam, normalden daha erken iyileştim. Çok memnunum

merhaba ben de bilgi verebilirim. yukarıda bir arkadaşın dediği gibi işi bileni bulmak zor. herkes yaptığını iddia ediyor. ben yaşlılığı tecrübeyle ilişkilendirenlerden değilim açıkçası genç olup tecrübeli hocalar da var. bilgi isteyene detay verebilirim. sadece korkmayın, doğru araştırıp size uygun olan, rahat hissedeceğiniz bir bağlantı kurmaya çalışın. herşey para değill, parayla da hizmet alamayabiliyorsunuz. yaptırana kadar ben de çok bunalmıştım. yaptırmak isteyenler umarım arzuladıkları sonuçlara ulaşırlar.

Ben bugün 13:30’da ameliyata alındım. Çıktığımda 14:30du. Şu an inanılmaz bir ağrım var. Çok sızlıyor. Burda anında çıkıp gittim hiç ağrım olmadı diyenlerin ağrı eşiğini merak ediyorum. Ağrı kesici iğne yapıldığı halde ağlayacak kadar ağrım var. Doktorum çok sıcak kanlı cana yakın biri gelip rahatlattı beni ama sonucu görmeden iyi ya da kötü diyemem. Zamanla gelişmeleri yazarım. Benim sorum ameliyat olan arkadaşlara bu ağrı ne zamana kadar devam ediyor, bu dayanılmaz ağrıya günlerce katlanmak çok zor olur

sürecinizi bizimle paylaşırmısınız lütfen merakla bekliyorum bende 1 hafta içinde olmsk istiyorum. doktorunuz kimdi? genel anesteziyle mi oldunuz?

Labioplasti ameliyatı olup memnun kalmayan oldu mu? Fiyatını da merak ediyorum.
Ben memnunum çok ağrılı bir ameliyat olduğu kesin hassas bölge zorluyor elbette ama iyileştikçe mutlu oluyorum.Ödemlerimin çoğu indi var gene şişlik ama 1 aya bişey kalmaz diye düşünüyorum.Bugun 22. gün herşey yolunda ve gündelik hayatıma tamamen döndüm.Esra Çabuk Cömerte yaptırdım ameliyatımı.

sürecinizi bizimle paylaşırmısınız lütfen merakla bekliyorum bende 1 hafta içinde olmsk istiyorum. doktorunuz kimdi? genel anesteziyle mi oldunuz?
Bugün ikinci günüm ağrılar sızlamalar devam ediyor. Düne göre daha iyi ama kesinlikle normal hayatıma dönüş yapamadım. Doktorum yarın pansumanı çıkaracağını o zaman istersem akşam kulübe bile gideceğimi söyledi. Ama kendimde kalkıp gezecek potansiyeli görmüyorum. Kendisi oldukça şakacı ve ilgili. Doktorum Tuğrul Abacıoğlu. Evet genel anestezi ile yaptı ameliyatı ve bir gece yatış yaptırdı. Sabah taburcu oldum. Elimden geldiği kadar burada durumumu paylaşacağım.

Bugün üçüncü günüm gece ağrım olmadan rahat uyuyabildim. Sabah da kontrole gittim tamponu çıkardı doktorum. Şu an inanılmaz şiş ama sarkan hiçbir şey yok. İnince çok güzel bebek vajinasına yakın bir görüntü olacağını söyledi doktorum. Sabırsızlıkla şişin inmesini bekleyeceğim artık. Buz uygulamaya devam edeceğim. Yine pansuman sürekli yapılacak mikrop kapmaması için. Bir hafta sonra kontrole gideceğim. Fırsat buldukça yazacağım yine gelişmeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…