Labioplasti sonrası kanamalarınız oldumu🥺

Benim 5 ci günüm ve gün içinde kanamalarım oluyor, canım çok acıyor penguen gibi yürüyorum sizde de yaşandımı bunlar, yürümem ne zaman düzelir😭
dikisler dusene kadar boyle yuricez galiba benim bir ay oldu hala yurumem duzelmedi artik prnguen gibi yurumuyorum ama yavas yavas yuruyorum bi sey olmasin diye

dikisler dusene kadar boyle yuricez galiba benim bir ay oldu hala yurumem duzelmedi artik prnguen gibi yurumuyorum ama yavas yavas yuruyorum bi sey olmasin diye
Ne kadar zaman bu penguen gibi yürüyüş sürdü öğrene bilirmiyim? Ben öğretmenim ve 1 nisanda okula gitmem gerek🥹

uc hafta falan surdu belki sizin daha farkli olur bilmiyorum rapor alabiliyorsaniz alin oturmak da cok rahat olmuyor :(

Ne kadar zaman bu penguen gibi yürüyüş sürdü öğrene bilirmiyim? Ben öğretmenim ve 1 nisanda okula gitmem gerek🥹
En fazla 10 gün sürer ben 1 haftadan sonra normale dönmüştüm üstelik klitoris ameliyatı da olmuştum. Eğer çok uzun sürüyorsa bu durum mutlaka doktoruna görünün. Çabuk iyileşme görülen bi ameliyat çünkü. Bu kadar uzun sürmemesi lazım.

Back
X