A ananas34 Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2020 69 45 25 Temmuz 2020 Konu Sahibi denizmir24 #41 Kazen .!.: Memnun kalırsan gidip Kadınlar Kulübünde bunu yaz diye mi söylediler size ? Lütfen doğruyu söyleyin ... Genişletmek için tıkla...
Kazen .!.: Memnun kalırsan gidip Kadınlar Kulübünde bunu yaz diye mi söylediler size ? Lütfen doğruyu söyleyin ... Genişletmek için tıkla...
A ananas34 Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2020 69 45 25 Temmuz 2020 Konu Sahibi denizmir24 #42 Aynen öyle olmuştur.Reklamdan başka bişey yok..hiç tavsiye etmiyorum..işlerinin de arkasında durmuyorlar..Hera kliniği kesinlikle tavsiye etmiyorum.hasta odaklı değil para odaklı
Aynen öyle olmuştur.Reklamdan başka bişey yok..hiç tavsiye etmiyorum..işlerinin de arkasında durmuyorlar..Hera kliniği kesinlikle tavsiye etmiyorum.hasta odaklı değil para odaklı
D Damlam02 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2016 8 0 40 27 Ekim 2021 Konu Sahibi denizmir24 #43 Kevser06 .!.: Heryerde ayni isim yer sabahtan beri her okuduğumda bukadar ovgulu sozler.. Genişletmek için tıkla... Merhabalar ne kadar ameliyat ücreti ödediniz. Teşekkürler
Kevser06 .!.: Heryerde ayni isim yer sabahtan beri her okuduğumda bukadar ovgulu sozler.. Genişletmek için tıkla... Merhabalar ne kadar ameliyat ücreti ödediniz. Teşekkürler