- 25 Şubat 2008
- 770
- 296
-
- Konu Sahibi denizmir24
Şeklini birlikte mi belirlediniz kendisine mi bıraktınız? Ne kadar ödediniz? Klitorise müdahale oldu mu?Bende Esra Çabuk Cömert’e oldum benim iç dudaklarım aşırı büyüktü 4-5 cm civarında. Daha 15 gün oldu cok memnunum hala ödemim olmasına ragmen cok iyi duruyor . Benim hiç ağrım olmadı sadece 10 gün sonra falan dikişler batmaya başladı onun sıkıntısını çektim . Şuan pskolojim cok cok iyi . Eskiden yaşadgım sıkıntıları yaşamıyorm . Yani kızlarr. Korkmayın kendinize iyilik yapıyosunuz gercekten
Ben 6500 ödedim şeklini de olcak olanı bana söyledi klitoresim benm dısardaymış biraz orası duruyo fazla deriyi aldıŞeklini birlikte mi belirlediniz kendisine mi bıraktınız? Ne kadar ödediniz? Klitorise müdahale oldu mu?
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Biraz yüksek bir meblağ ama doktor eğer çok iyiyse değerlendirilebilir. His kaybı veya batma veya dudaklarda sertleşme gibi bir durum yaşıyor musunuz? Yoksa şu an iyileşti mi tamamen?Ben 6500 ödedim şeklini de olcak olanı bana söyledi klitoresim benm dısardaymış biraz orası duruyo fazla deriyi aldı
His kaybım yok galiba . Batma sadece dikişler yüzünden oldu iki ay sertlik vardı iç dudaklarda ama simdi yok tam 70 gün oldu sanırım şuan iyiyim .. benim için doktor cok iyiydiCevabınız için çok teşekkür ederim. Biraz yüksek bir meblağ ama doktor eğer çok iyiyse değerlendirilebilir. His kaybı veya batma veya dudaklarda sertleşme gibi bir durum yaşıyor musunuz? Yoksa şu an iyileşti mi tamamen?
Cevap için çok teşekkürler, doktoru düşüneceğim ben de. Bu arada kesiyi nasıl yaptı? Boydan boya mı kesildi? Bir de v şeklinde kesi yapıyorlar da, wedge tekniği deniyor. Şu an tamamen normale döndü mü? Mesela dokununca tuhaf bir his falan oluyor mu? Yoksa aynı mı?His kaybım yok galiba . Batma sadece dikişler yüzünden oldu iki ay sertlik vardı iç dudaklarda ama simdi yok tam 70 gün oldu sanırım şuan iyiyim .. benim için doktor cok iyiydi♥ Çok berbttı görüntüm
Benim ki boydan boya kesildi şuan normale döndü . Benim iç dudaklarm büyük oldgu için olmaması hala tuhafıma gidiyoCevap için çok teşekkürler, doktoru düşüneceğim ben de. Bu arada kesiyi nasıl yaptı? Boydan boya mı kesildi? Bir de v şeklinde kesi yapıyorlar da, wedge tekniği deniyor. Şu an tamamen normale döndü mü? Mesela dokununca tuhaf bir his falan oluyor mu? Yoksa aynı mı?
Ben de boydan boya teknik istiyorum çünkü rengi koyu biraz o gitsin istiyorum, ama dudakların hepsini kesmesini istemiyorum yani az bişey de olsa kalmalı bence. Senin doktorun komple mi kesmiş, sıfır mı?Benim ki boydan boya kesildi şuan normale döndü . Benim iç dudaklarm büyük oldgu için olmaması hala tuhafıma gidiyoben hangi teknigi yaptgını sormadım sadece yaptırcam diye gitttim randevumu aldım doktor resmleri gösterdi hemen yaptırdım Şuan tuhaf bi his yok ama alışmak uzun sürüyor bence
Fiyatı nedir peki? Devlette olunabiliyor mu?Benmde klıtorıse bıraz dokunuldu bugun ıkıncı gunum. Sankı dahada cıktıkocaman et parcası gorunuyor sonradan degıstı mi snn de ne zaman duzeldi. Yada bole oldu mu hiç
Fiyat nedir? Memnun kaldınız mı? Ayrıca devlette olunabiliyor mu?Bende Esra Çabuk Cömert’e oldum benim iç dudaklarım aşırı büyüktü 4-5 cm civarında. Daha 15 gün oldu cok memnunum hala ödemim olmasına ragmen cok iyi duruyor . Benim hiç ağrım olmadı sadece 10 gün sonra falan dikişler batmaya başladı onun sıkıntısını çektim . Şuan pskolojim cok cok iyi . Eskiden yaşadgım sıkıntıları yaşamıyorm . Yani kızlarr. Korkmayın kendinize iyilik yapıyosunuz gercekten
İçinde biraz kaldı ama dısardan gözükmüyo zaten tamamen kesilmesi dogru değilmişBen de boydan boya teknik istiyorum çünkü rengi koyu biraz o gitsin istiyorum, ama dudakların hepsini kesmesini istemiyorum yani az bişey de olsa kalmalı bence. Senin doktorun komple mi kesmiş, sıfır mı?
MEMnunum devlette olan vardır ama ben doktorumun anlastıgı hastanede oldum 6.500 e oldumFiyat nedir? Memnun kaldınız mı? Ayrıca devlette olunabiliyor mu?
Çok yardımcı oldunuz teşekkürler açıklayıcı cevaplarınız içinİçinde biraz kaldı ama dısardan gözükmüyo zaten tamamen kesilmesi dogru değilmiş
Merhaba karar verdiniz mi? Ben de Esra hanımdan randevu alacağım, hazır evdeyken halletmem lazım.Çok yardımcı oldunuz teşekkürler açıklayıcı cevaplarınız için
teklam yaptığınız o kadar belli ki:)))
ya ama inanın memnun kaldım 2 ay bakma dediler ama ilk fotolar güzeldi aklına takılan neler bide benim yorumum gözükmüyor labioplasti de onu nasıl kadın hastalıkları konu diye mi çıkmadı nasıl labioplasi ye yazabilirm
Bende labioplasti ameliyati olmayi düşünüyorum.Esra Cabuk Cömert'ten çok bahseden var banada bi arkadaşım önerdi.Sizin şuanki durumunuz nedir? Klitorise mudahale edildimi benim bolgede cok fazlalik var ve müdahale edilmesi gerekiyor.Bende Esra Çabuk Cömert’e oldum benim iç dudaklarım aşırı büyüktü 4-5 cm civarında. Daha 15 gün oldu cok memnunum hala ödemim olmasına ragmen cok iyi duruyor . Benim hiç ağrım olmadı sadece 10 gün sonra falan dikişler batmaya başladı onun sıkıntısını çektim . Şuan pskolojim cok cok iyi . Eskiden yaşadgım sıkıntıları yaşamıyorm . Yani kızlarr. Korkmayın kendinize iyilik yapıyosunuz gercekten
Heryerde ayni isim yer sabahtan beri her okuduğumda bukadar ovgulu sozler..MERHABA BAYANLAR, 34 YAŞINDA 3 ÇOCUK ANNESİ BİR KADINIM. 2 HAFTA ÖNCE LABİOPLASTİ (İÇ VE DIŞ GENİTAL ESTETİK) AMELİYATI OLDUM. DR. SÜLEYMAN ESERDAĞ' IN İSMİNİ DR. BİR ARKADAŞIMDAN DUYDUM. HİÇ BİR ARAŞTIRMA YAPMADAN KENDİMİ (KLINIK ÇALIŞANLARININ VE HEMŞİRE AYŞE HN.'IN SAMİMİ VE İÇTEN TELEFON KONUŞMALARI NETİCESİNDE) ORADA BULDUM. ÜZERİNE, SADECE GÜZEL GÖRÜNMEK DAHA ÖZGÜVENLİ OLMAK İSTİYORUM DİYE HİÇ KUŞKU DUYMADAN ELLERİNE TESLİM OLDUĞUM SÜLEYMAN BEY İLE TANIŞTIM. SÜREÇ YENİ OLSADA İLK FOTOĞRAFLARIMDAN ÇOK MEMNUNUM. İYİLEŞME BİTİŞİNDE (ŞİŞLİKLERİN VE KIZARIKLARIN GEÇMESİ) DAHA MUTLU OLACAĞIMI BİLİYORUM. ÇÜNKÜ HERŞEY ANLATILDIĞI GİBİ ESTETİK ANLAYIŞI MÜKEMMEL OLAN DOKTORUM TECRÜBESİ VE BİLGİSİYLE NE İSTEDİĞİNİZİ GAYET İYİ BİLENVE ŞEKİL VEREN HARİKA BİR DOKTOR.. SONRADAN TELAFİSİ ZOR OLAN BU TÜR AMELİYATLARLA HEM MADDİ HEM MANEVİ ZARARLARIN BAŞINIZA GELMEMESİ İÇİN.. GÜZELLİK VE SAĞLIĞIMIZIN EN BÜYÜK SERVETİMİZ OLDUĞUNU BİLEN SİZİN GİBİ BAYANLARADA ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM. HİÇ YORULMAYIN. GÖZÜNÜZ KAPALI TESLİM OLABİLECEĞİNİZ VE DE ASLA PİŞMAN OLMAYACAĞINIZ SONRADAN 'ACABA ŞU DOKTOR MU OLSAYDI':) DİYE HAYIFLANMAYACAĞINIZ MÜKEMMEL BİR İNSAN VE DOKTOR. ŞİMDİDEN HEPİNİZE BOL ŞANSLAR... BU ARADA UNUTMADAN KOLAYLAŞMASI ADINA HERA KLİNİK OLARAK İSTANBUL' DA HİZMET VERMEKTEDİR. BENİM GİBİ ŞEHİR DIŞINDAKİ ARKADAŞLARIM İÇİNDE İZMİR VE ANKARA İMKANLARI VAR:) HERKESE SAĞLIKLI, MUTLU GÜNLER...
Ameliyat oldunuz mu?Merhaba karar verdiniz mi? Ben de Esra hanımdan randevu alacağım, hazır evdeyken halletmem lazım.