Labioplasti yaptırmak istiyorum yardım eder misiniz

Şeklini birlikte mi belirlediniz kendisine mi bıraktınız? Ne kadar ödediniz? Klitorise müdahale oldu mu?

Merhaba klitoris üstündeki derinin alınması his kaybı açısından risk teşkil ediyor mu peki ve şu an son durumunuz nedir acaba dikişler düştükten sonra iz kalıyor mı?

Ben 6500 ödedim şeklini de olcak olanı bana söyledi klitoresim benm dısardaymış biraz orası duruyo fazla deriyi aldı
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Biraz yüksek bir meblağ ama doktor eğer çok iyiyse değerlendirilebilir. His kaybı veya batma veya dudaklarda sertleşme gibi bir durum yaşıyor musunuz? Yoksa şu an iyileşti mi tamamen?

His kaybım yok galiba . Batma sadece dikişler yüzünden oldu iki ay sertlik vardı iç dudaklarda ama simdi yok tam 70 gün oldu sanırım şuan iyiyim .. benim için doktor cok iyiydi Çok berbttı görüntüm

Cevap için çok teşekkürler, doktoru düşüneceğim ben de. Bu arada kesiyi nasıl yaptı? Boydan boya mı kesildi? Bir de v şeklinde kesi yapıyorlar da, wedge tekniği deniyor. Şu an tamamen normale döndü mü? Mesela dokununca tuhaf bir his falan oluyor mu? Yoksa aynı mı?

Benim ki boydan boya kesildi şuan normale döndü . Benim iç dudaklarm büyük oldgu için olmaması hala tuhafıma gidiyo ben hangi teknigi yaptgını sormadım sadece yaptırcam diye gitttim randevumu aldım doktor resmleri gösterdi hemen yaptırdım Şuan tuhaf bi his yok ama alışmak uzun sürüyor bence

Ben de boydan boya teknik istiyorum çünkü rengi koyu biraz o gitsin istiyorum, ama dudakların hepsini kesmesini istemiyorum yani az bişey de olsa kalmalı bence. Senin doktorun komple mi kesmiş, sıfır mı?

Fiyat nedir? Memnun kaldınız mı? Ayrıca devlette olunabiliyor mu?

Ben de boydan boya teknik istiyorum çünkü rengi koyu biraz o gitsin istiyorum, ama dudakların hepsini kesmesini istemiyorum yani az bişey de olsa kalmalı bence. Senin doktorun komple mi kesmiş, sıfır mı?
İçinde biraz kaldı ama dısardan gözükmüyo zaten tamamen kesilmesi dogru değilmiş

Bende labioplasti ameliyati olmayi düşünüyorum.Esra Cabuk Cömert'ten çok bahseden var banada bi arkadaşım önerdi.Sizin şuanki durumunuz nedir? Klitorise mudahale edildimi benim bolgede cok fazlalik var ve müdahale edilmesi gerekiyor.

Heryerde ayni isim yer sabahtan beri her okuduğumda bukadar ovgulu sozler..

S. bey para odaklı işini ticarete dökmüş bir doktordur . Muayenede sıra beklemek de cabası. Hem de tam 3 saat ! Gitmeyin . Cebinizi de kendinizi de yakmayın . Adamına göre muamele ediyor . Ünlü ve paralı insan odaklı çalışıyor , malesef . Bence burda bile maaşlı çalışanı vardır sırf iyi yorum yaptırıp müşteri çekmek için !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…