Benim cinsel perhiz dolduktan sonra hemen normale dönemedim. Canım acıdı ben kendimi rahat bırakamadım, acıdıkça kasıldım, kasıldıkça strese girdim. Yani böyle kısır döngüye girmiştim. Misyoner pozisyonu denedik çünkü öyle daha rahattım.. 7 ay sürdü bu. 7 ay sonunda normale döndüm.. partnerinizin çok sabırlı olması gerekiyor ilk şart bu. Benim eşim sağolsun çok sabırlı davrandı bana karşı.. hemen normale dönenlerde olmuş burada okudum. İnşallah sizde hemen normale dönersiniz. Dokuların iyileşmesi zaman alıyor öyle düşünün.bebe yağı kullandım ben ıslanma olmuyordu. Kayganlaştırıcılar çabuk kuruyordu. Problem mi var diye bir sürü doktor gezdim. Hepsinin söylediği şu oldu. Ben canım yanacak diye kendimi geri çektikçe vücudum sevişmeyi unutmuş. Ne kadar çok eşinle yakınlaşırsan o kadar kolay atlatacaksın bu süreci. Islanmıyordum, hormonlarım normale dönmemişti. Bir de şunu dediler sevişmek her zaman birleşmeyle sonuçlanmak zorunda değil zevk aldığın şekilde başla. Eşim önce parmağıyla alıştırdı, sonra birliktelik oluyordu öyle söyleyim. Yani böyle açık açık yazıyorum ama başına gelirse alternatif yolların olsun alışma dönemin için.