Labioplasti yaptırdım ve düzelmiyor

Ben de memnun değilim aslında dün iç dudaklar öyle sismişti ki iki dolma gibi klitorise de sanki fazla girmemiş gibi geldi canm sıkıldı. Ama bugün biraz daha ödem çözüldü yine de tatmin olmadım tabi biraz daha iyi diyebilirim

merhaba. Ben 2hafta ònce labioplasti oldum ve hiç memnun değilim. Sanki hiç düzelmiyecek gibi geliyor. Çok korkunç duruyor. Doktorum bana herkesinki boyle olur diyor ama inanmiyorum ya. Lütfen labioplasti yaotiranlar bana ulasabilir mi
Geçmiş olsun. Neyden memnun değilsiniz genel olarak. Ben yaptırdım 1yıl oldu çok memnunum..

merhaba düzelme sureciniz nasil gecti anlatir misiniz bana? Yaram kapanmıyor 2hafta gecti. Şişlik tamamen gitmedi daha. Bide klitorisim sol taraf iç dudağıma yapismis gibi gozukuyor. Ortada durmuyor. İpleri da daha dusmed. Agri sızı hiç yok ama duzelmiyor. Hala ytagaa bagliyim biraz fazla yurunce sızlamaya ihtilap akmaya basliyor

merhaba düzelme sureciniz nasil gecti anlatir misiniz bana? Yaram kapanmıyor 2hafta gecti. Şişlik tamamen gitmedi daha. Bide klitorisim sol taraf iç dudağıma yapismis gibi gozukuyor. Ortada durmuyor. İpleri da daha dusmed. Agri sızı hiç yok ama duzelmiyor. Hala ytagaa bagliyim biraz fazla yurunce sızlamaya ihtilap akmaya basliyor
Enfeksiyon kapmışsın... antibiyotik kullanman gerek.. Her tuvalet ihtiyacından sonra batikon kullanıyor musun? Sonrasında saç kurutma makinesiyle kurut o bölgeyi. Kurudukça dikişlerin düşer ancak.

Evet antibiotik kullaniyorum. Makinayla kurutmak hic aklima gelmemisti. Bugün de regl oldum ya 5gün ıslak duracak orası yine😪 regl döneminde napmistiniz? Bana doktorum pes bez gibi şeyler kullanma orasi hava alması gerekiyor demisti napsam bilemedim simdi

Operasyondan 10 gün sonra tekrar regl olmuştum. Pedin üzerine bir kaç kat kağıt havlu koydum ve sürekli onu yeniledim. Ped biraz nemli tutuyor, kağıt havlu daha kuru tutuyor. Kurutma makinesi en yakın arkadaşım oldu ilk zamanlar. İnanki işe yarıyor. Kurudukça yaran daha çabuk düzelecek. Ödemin inmesi için ilk iki gün sürekli buz koyuyordum. İşe yaramıştı. Ama sen o dönemi atlatmışsın. Olsun buna şükür. Sonuçta bu bir operasyon ve sürece odaklanmalısın..mutlaka geçecek.
Benim ilk zamanlar çok rahattı ben iyiyim diye kendi kafama göre antibiyotiği kesmiştim.. 20 gün sonra çok sızladı,yürüyemedim sonra birden wc de düşmeyen dikişin kenarından enfeksiyon aktı. Baktım ki enfeksiyon kapmışım. Çok dikkat ettiğim halde oldu. Doktorumu aradım hemen antibiyotik yazdı tekrar.bana ilk verdiğini kullanmadığım içinde kızdı. Yani doktoru dinlesem hiç bunu yaşamayacaktım.
Geçecek, inşallah sonu istediğin gibi olur..
Reglin biter bitmez çamaşırsız gezmeye çalış hava alsın. Kurusun. Ben vajinoplasti de olmuştum benim o sızıntı şeklinde kanamam 1 ay sürdü. Çamaşırsız hiç gezemedim
Ama kuru tutmaya özen gösterdim.

Geçmiş olsun. Neyden memnun değilsiniz genel olarak. Ben yaptırdım 1yıl oldu çok memnunum..
Bende bir ay önce oldum bir arkadaşım 9 yıl önce olmuş halen ilişkide çok canım yanıyor diyor korkuttu benide bu durum bizim cinsel pehrizimiz 2 haftaya doluyor gerçekten acı hep devam ediyormu
Sizde nasıldı süreç rica etsem 🙏🙋🏻‍♀️

Bende bir ay önce oldum bir arkadaşım 9 yıl önce olmuş halen ilişkide çok canım yanıyor diyor korkuttu benide bu durum bizim cinsel pehrizimiz 2 haftaya doluyor gerçekten acı hep devam ediyormu
Sizde nasıldı süreç rica etsem 🙏🙋🏻‍♀️
Benim cinsel perhiz dolduktan sonra hemen normale dönemedim. Canım acıdı ben kendimi rahat bırakamadım, acıdıkça kasıldım, kasıldıkça strese girdim. Yani böyle kısır döngüye girmiştim. Misyoner pozisyonu denedik çünkü öyle daha rahattım.. 7 ay sürdü bu. 7 ay sonunda normale döndüm.. partnerinizin çok sabırlı olması gerekiyor ilk şart bu. Benim eşim sağolsun çok sabırlı davrandı bana karşı.. hemen normale dönenlerde olmuş burada okudum. İnşallah sizde hemen normale dönersiniz. Dokuların iyileşmesi zaman alıyor öyle düşünün.bebe yağı kullandım ben ıslanma olmuyordu. Kayganlaştırıcılar çabuk kuruyordu. Problem mi var diye bir sürü doktor gezdim. Hepsinin söylediği şu oldu. Ben canım yanacak diye kendimi geri çektikçe vücudum sevişmeyi unutmuş. Ne kadar çok eşinle yakınlaşırsan o kadar kolay atlatacaksın bu süreci. Islanmıyordum, hormonlarım normale dönmemişti. Bir de şunu dediler sevişmek her zaman birleşmeyle sonuçlanmak zorunda değil zevk aldığın şekilde başla. Eşim önce parmağıyla alıştırdı, sonra birliktelik oluyordu öyle söyleyim. Yani böyle açık açık yazıyorum ama başına gelirse alternatif yolların olsun alışma dönemin için.

Benim cinsel perhiz dolduktan sonra hemen normale dönemedim. Canım acıdı ben kendimi rahat bırakamadım, acıdıkça kasıldım, kasıldıkça strese girdim. Yani böyle kısır döngüye girmiştim. Misyoner pozisyonu denedik çünkü öyle daha rahattım.. 7 ay sürdü bu. 7 ay sonunda normale döndüm.. partnerinizin çok sabırlı olması gerekiyor ilk şart bu. Benim eşim sağolsun çok sabırlı davrandı bana karşı.. hemen normale dönenlerde olmuş burada okudum. İnşallah sizde hemen normale dönersiniz. Dokuların iyileşmesi zaman alıyor öyle düşünün.bebe yağı kullandım ben ıslanma olmuyordu. Kayganlaştırıcılar çabuk kuruyordu. Problem mi var diye bir sürü doktor gezdim. Hepsinin söylediği şu oldu. Ben canım yanacak diye kendimi geri çektikçe vücudum sevişmeyi unutmuş. Ne kadar çok eşinle yakınlaşırsan o kadar kolay atlatacaksın bu süreci. Islanmıyordum, hormonlarım normale dönmemişti. Bir de şunu dediler sevişmek her zaman birleşmeyle sonuçlanmak zorunda değil zevk aldığın şekilde başla. Eşim önce parmağıyla alıştırdı, sonra birliktelik oluyordu öyle söyleyim. Yani böyle açık açık yazıyorum ama başına gelirse alternatif yolların olsun alışma dönemin için.
🙏çok teşeklürler inşallah çabuk atlatırım bu durumu bende ve tüm bu sıkıntıyı yaşayan hemcinslerim 🥹😊

X