• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti ve vajinoplasti sonrası hissizlik

Hangi ameliyat

• Vajinoplasti

OY: 0 0,0%
  • Labioplasti

OY: 2 100,0%
  • İkisi de

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

Tepaze

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
40
18
8
39
Kızlar merhaba tam 4 hafta önce hem labioplasti hem vajinoplasti ameliyatı oldum. Bugün farkettim ki o bölgede hissizlik ve üzerine oturduğumda acıma var. Burada bazı tecrübeli arkadaşlardan bilgide aldım ama acayip kafama takıldı. Şimdi hepinize birden soruyorum daha önce kendi veya bi yakını bu ameliyatı geçirip böyle sorun yaşayan oldu mu??? Olduysa iyileşti mi... Nolur bi bilgi verin intiharın eşiğine geldim. Doktor 6 ay içinde geçeceğini düşünüyorum dedi. Çok kötü hissediyorum kendimi 😔😔😔

Ben vajinoplasti oldum bugün 16. 17. Günüm ve hissizlik gibi bir sorunla karsılaşmadım gayet herşeyi hissediyorum sanırım dikişler iyileşme sürecine girdi deli gibi kaşıntı harici bir sıkıntım yok :) seninkiside iyileşir bence üzülme ameliyat geçirdin sonucunda her şey olabilir ama ılımlı yaklaş iyi düşün iyi olsun

Ben labioplasti oldum hissizlik yaşamadım. Klitorise müdahale oldu mu?

Ben labioplasti oldum hissizlik yaşamadım. Klitorise müdahale oldu mu?
Hayır canım klitorise müdahale olmadı zaten bahsettiğim hissizlik hazla alakalı değil yüzeysel bi hissizlik. Klitorise dokundum sıkıntı yok onda el hareketlerini hızlandırsam ıslanacak🙈 hani ameliyat bölgelerinde olur ya dikişlerin olduğu yerlerde tuhaf bi his olur. Üzerine basınca ağrı olur. Şimdi ben otururken bu arada tam 4.hafta doldu tuhaf bir acı hissediyorum. Rahat oturup kalkamıyorum

Ben vajinoplasti oldum bugün 16. 17. Günüm ve hissizlik gibi bir sorunla karsılaşmadım gayet herşeyi hissediyorum sanırım dikişler iyileşme sürecine girdi deli gibi kaşıntı harici bir sıkıntım yok :) seninkiside iyileşir bence üzülme ameliyat geçirdin sonucunda her şey olabilir ama ılımlı yaklaş iyi düşün iyi olsun

Kuzum sol girişte ergenlik sivilcesi gibi ama tip olarak sivilceye benzemeyen taze yara gibi bi tepecik var ne olduğunu anlamadım. Kontrol 2 hafta sonra 😒

Kuzum sol girişte ergenlik sivilcesi gibi ama tip olarak sivilceye benzemeyen taze yara gibi bi tepecik var ne olduğunu anlamadım. Kontrol 2 hafta sonra 😒
Geçmiş olsun . Bende vajinoplasti ameliyatı oldum. Benim de anuse yakın top gibi mi şişmiş baloncuk var 8 gün oldu benim de. Sizin geçtimi

Kızlar merhaba tam 4 hafta önce hem labioplasti hem vajinoplasti ameliyatı oldum. Bugün farkettim ki o bölgede hissizlik ve üzerine oturduğumda acıma var. Burada bazı tecrübeli arkadaşlardan bilgide aldım ama acayip kafama takıldı. Şimdi hepinize birden soruyorum daha önce kendi veya bi yakını bu ameliyatı geçirip böyle sorun yaşayan oldu mu??? Olduysa iyileşti mi... Nolur bi bilgi verin intiharın eşiğine geldim. Doktor 6 ay içinde geçeceğini düşünüyorum dedi. Çok kötü hissediyorum kendimi 😔😔😔
Doktorunuz kimdi ben de olacam kararsızım korkuyorum çok önemli benim için

Doktorunuz kimdi ben de olacam labioplasti korkuyorum özgür kartal ve gökçen Erdoğan arasında kaldım

Yaaa gerçekten mi ben de özgür kartal ve gökçen Erdoğan arasında kaldım özgür bey gerçekten iyi mi
Özgür Bey zaten 2 saat kadar ücretsiz ön görüşme yapıyor. Her tip ameliyatını gösteriyor. Ben kendisinden çok memnun kaldım, başka doktorla görüşmeye bile gitmemiştim. Gerçekten çok iyi bir doktor ayrıca 2 kontrol hakkı diye bir şey duydum, Özgür Beye 3-4 defa giden vardı. Ben bir kere gittim o gelebilirsin dedi şeklini fotoğraflamak için onun yararına tabii ki portföyünü geliştiriyor.

Rica etsem süreç nasıldı ağrılar iyileşme kolay mı genel olarak durum nasıl
Sanmıyorum Özgür Bey’de hissizlik sorunu yaşanacağını. Çünkü kendisi hem penis üzerinden hem de vajina üzerinden zevk noktalarını anlatıyor ve kesinlikle klitorise kesi işlemi gerçekleştirmiyor. Bende bir hissizlik oluşmadı her şey yolunda.

Sanmıyorum Özgür Bey’de hissizlik sorunu yaşanacağını. Çünkü kendisi hem penis üzerinden hem de vajina üzerinden zevk noktalarını anlatıyor ve kesinlikle klitorise kesi işlemi gerçekleştirmiyor. Bende bir hissizlik oluşmadı her şey yolunda.
Teşekkür ederim Peki sonrasında ağrılar çok mu oluyo iyileşme süreci nasıl kolay toparladınız mı Bi de çok kesiyor diyorlar öyle Bişey var mı

Teşekkür ederim Peki sonrasında ağrılar çok mu oluyo iyileşme süreci nasıl kolay toparladınız mı Bi de çok kesiyor diyorlar öyle Bişey var mı
Hayır çok kesmiyor hatta çok kesilmiş bir hastanın revizyonunu yapmıstı. Sıfırlama işlemine kesinlikle karşı bir doktor. Ağrısı bende olmadı dokunmadığım sürece, ilk iki üç gün zorlandım. Daha sonra dokundukça acıma hissi bir buçuk ay kadar sürdü. Ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım şuan gayet normal yaşamıma devam ediyorum

Back
X