Labioplasti ve vajinoplasti ameliyat sonrası

suarslan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
240
-29
31
Bir aydır araştırmadığım izmirde doktor gitmediğim hastane klinik kalmadı bu arada bazı devlet veya üniversite hastanesinde yapıldığı söyleniyor fakat güvenemedim. Bir aydır arastırma sonucu ameliyat oldum. forumda o kadar konulara baktım ilk gün kimse zorluluk ağrı cekmediğini yazmış bende hastaneden direk cıkarım diye düşündüm öyle bir dünya yokmuş. Yanınızda 7/24 duran biri olmalı bu aşamada. ilk gün çok zorlandım ameliyat sonrası. Doktor ismi vermicem reklam olmaması adına ameliyat ile bir sorunuz varsa sorabilirsiniz..

Merhaba,bende vajina daraltma ve labioplasti istiyorum.ne kadar ödediniz ve nerede yaptırdınız?aslında ben devlet hastanesi düşünüyorum cünkü fiyatlar çok yüksek

Merhaba,bende vajina daraltma ve labioplasti istiyorum.ne kadar ödediniz ve nerede yaptırdınız?aslında ben devlet hastanesi düşünüyorum cünkü fiyatlar çok yüksek
Merhaba devlet vajinoplasti yapmıyor diye biliyorum. Yapsada cok güvenemedim ondan araştırmadım devlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…