Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben 5 gün önce labioplasti ameliyatı oldum klitoristeki fazla deride alındı ağrı yok fakat biraz morarma ve ödem var klitoris şuan dışarda çıkık duruyor zamanla duzelirmi biraz o açıklık kapanirmi yardım edin
Kuzum geçmiş olsun. Olmadım bu ameliyatı ama her ameliyattan sonra ödemi , morluğu olur. Zamanla tam şeklini alır. Şimdiki hali seni korkutmasın… ameliyatı nerede ve kaça oldun kuzum doktorun kimdi memnun kaldın mı ?
Kuzum geçmiş olsun. Olmadım bu ameliyatı ama her ameliyattan sonra ödemi , morluğu olur. Zamanla tam şeklini alır. Şimdiki hali seni korkutmasın… ameliyatı nerede ve kaça oldun kuzum doktorun kimdi memnun kaldın mı ?
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben 5 gün önce labioplasti ameliyatı oldum klitoristeki fazla deride alındı ağrı yok fakat biraz morarma ve ödem var klitoris şuan dışarda çıkık duruyor zamanla duzelirmi biraz o açıklık kapanirmi yardım edin
Merhaba bende yarın olacağım, 2 gün dinlenmem yetelri olur mu? Pazartesi işe dönsem sıkıntı olur mu benim için. Yürürken oturuo kalkarken dikişte sıkıntı oluyor mu? Evde sürekli yatmak mı lazım, desteğinize ihtiyscım var.