• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti ve Hudoplasti sonrası ödem

idrara nasıl çıkıyorsun ? nasıl baş ediyorsun ? ben de yaptırmayı düşünüyorum ama aşırı korkuyorum
Hiç sorun olmuyor hemşire artık git durma çok serum aldın bilerek sıkıyorsun korkuyorsun böyle yapma dediği halde korkumdan gitmedim en son artık tutamayacak konuma geldim gittim hiç sıkıntı olmadı boşa kendimi sıkmışım hiç ağrı acı olmadı

Ben 3 gün önce devlet hastanesinde labioplasti ve klitoral hudoplasti ameliyatı oldum. Acı eşiği yüksek bir insan olduğum için ağrı çektiğim söylenemez doktorum da gayet işinde başarılı birisiydi ama iç dudaklarımdan biri daha dışarda ve şişik diğeri tamamen vulva içinde ve beyaz hatta dikişleri bile göremiyorum. Olan arkadaşlar bu durum normal midir? Ayrıca idrar yaparken popoya doğru gitmesi sorunu yaşadınız mı? Yaşadıysanız geçen bir durum mudur?
#labioplasti
Merhaba aynı sorun bemdede var bir dusak şiş diğeei beyaz buva içinde ben radyofrekana yöntemi ile oldum 1 ay oldu ama doktorum bugün gittim gayet başarılı 2 ay sonra bakalım daha erken dedi ama aorun yok dedi inşallah öyledir

Merhaba aynı sorun bemdede var bir dusak şiş diğeei beyaz buva içinde ben radyofrekana yöntemi ile oldum 1 ay oldu ama doktorum bugün gittim gayet başarılı 2 ay sonra bakalım daha erken dedi ama aorun yok dedi inşallah öyledir
Benim de ilk zamanlar biri diğerine göre daha çıkıktı hatta tek dudak kalmış biri diğerine dikilmiş sanmıştım ama şimdi şekli oturdu gerçekten sonuç çok güzel keşke daha önce yapsaydım diyeceksiniz emin olun.

Benim de ilk zamanlar biri diğerine göre daha çıkıktı hatta tek dudak kalmış biri diğerine dikilmiş sanmıştım ama şimdi şekli oturdu gerçekten sonuç çok güzel keşke daha önce yapsaydım diyeceksiniz emin olun.
İnşallah ya dediğiniz gibi olur kaç ayda öyle oldu

Bende 4 kasımda oldum 1 ay tam ama yani o beyazlık duruyor ve halâ ödem var acıyor biraz da ama yani 1 aydada az çok şekillenirdi ama doktora göre gayet iyi gördüm ben dedi 1 ay sonra çağırdı muaneye

11 Kasım'da oldum ben ameliyat 1 ay bile olmadı henüz ama herkesin iyileşme süresi farklıdır diye düşünüyorum
Merhaba bende 21 Kasımda huüdoplasti ve labioplasti yaptırdım dikişlerim düştü ama klitoriste batma hissi var tam dikiş yerinde sizde de var mı oldumu hiç acaba

Back
X