Bu işlemi yapmayı çok istiyordum fakat hem utanıyordum hemde doktor bulmak ve derdimi anlatmak çok zordu benim için. Birgün Instagram da dolaşırken Dr. Abdülhamit Bozyiğit beyin profiline denk geldim yeri Iğdır da özel bir kliniği var. Kendisine mesaj attım ve mesajlarıma güzel cevaplar aldım ve randevu alıp kliniğine gittim. Beni Asiye hanım karşıladı çok güler yüzlü ve çok yardımcı oldu bana doktorla görüştüm doktor o kadar müthiş bir insan ki konuşurken utanmayacağiniz şekilde rahatlatan ve güven veren bir yanı var. Sorunumu anlattım oda bana süreci anlattı ve kontrol etti. Ben iç dudaklardan şikayetçiydim ama klitorisinde işlem görmesi gerektiğini söyledi güvendiğim için kendisine kabul ettim ve randevu alıp bir kaç gün sonra ameliyat oldum. Ameliyata beni hazırlayan yardımcısı çok tatlıydı beni sakinleştirmeye çalıştı. Önce uyuşturucu krem sürdü biraz bekledikten sonra doktor bey geldi anestezi iğnesi yaptı ve lazerle kesip dikişler attı. Doktorum ameliyat boyunca konuştu benimle ağrım olup olmadığı sürekli sordu yardımcısıyla çok korkak biri olarak bir ameliyattan bu kadar rahat ayrılacağımı düşünmezdim. Bunu tabiki öncelikle Doktorum Abdülhamit Bozyiğit in sakinliği ve profesyonelliğine bağlıyorum ve tabiki yardımcısı ve Asiye hanımın inceligiyle müthiş geçti benim için. Ameliyat sonrası ilk gün klinikten çıkıp işe gidip çalıştım evet hafif sızılar oluyordu ama bu çok normal ben daha kötü olacağımı düşünmüştüm ama gerçekten iyi geçti. Hele dikişler attıkça daha mutlu oluyorum ve o eski halinden eser yok şimdi kendimi kuş gibi hafiflemiş hissediyorum. Bu ameliyatı yapmayı çok istemiştim ama bu yapabilecek birini buralarda bulacağımı hiç düşünmemiştim o yüzden doktoruma minnettarım sizde yapmak isterseniz beklemeyin korkulacak bir operasyon hiç değilmiş sonrası gün geçtikçe çabuk iyileşip toparlanıyor.