Labioplasti sürecim

Nerde yaşıyorsunuz acaba ve kaç para ödediniz
Ankara da yaşıyorum. Prof. Dr. Fadıl KARA' ya Ankara ve Amasya' da ulaşabilirsiniz. Kıymetli hocamız için para ikinci planda. Öncelikle insan, daha da öncelikli olarak kadını önemsiyor. Şiddetle tavsiye ediyorum. Kendisini yaklaşık olarak 15 yıldır tanımaktayım.

Merhaba bende Rize'de yaşıyorum ve Labioplasti olmak istiyorum 19 yaşındayım görüntüsü ve yapısı gereği hiç rahat değilim. Ama ameliyattan sonra his kaybı yaşamaktan korkuyorum ve görüntü daha kötü olur mu? Bende Dr Şenol Şentürk e randevu aldım tekrar bana her detayı anlatır mısınız? Şuanki görüntüden ve histen memnun musunuz

Merhaba bende Rize'de yaşıyorum ve Labioplasti olmak istiyorum 19 yaşındayım görüntüsü ve yapısı gereği hiç rahat değilim. Ama ameliyattan sonra his kaybı yaşamaktan korkuyorum ve görüntü daha kötü olur mu? Bende Dr Şenol Şentürk e randevu aldım tekrar bana her detayı anlatır mısınız? Şuanki görüntüden ve histen memnun musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…